Ca’n Damià, coneguda tenda de Manacor especialitzada en articles de cuina i de la llar així com hosteleria, ha inaugurat una nova tenda a Manacor.

Aquesta es troba ubicada a la plaça Antoni Mus, 72 ( davant la residència i la benzinera de Can Vinyes) i  ofereix una molt àmplia selecció d’articles de manage de cuina i molts altres especials per a l’hosteleria, en unes àmplies i modernes  instal.lacions.  Cal destacar a aquesta nova ubicació a la plaça suposa també comptar amb un fàcil aparcament per a tots aquells clients que prefereixin arribar amb el cotxe fins a la tenda.

Ca’n Damià ubicada al cèntric carrer Joan Segura, fa més de vint anys que es dedida als articles de cuina i accessoris, per la qual cosa, ofereix una àmplia col.lecció de vaixelles, cristeleries, ganivets, olles de totes les mides, paelleres de les marques de més qualitat i amb molt bons preus.

Ara ja teniu dues tendes per poder conèixer  Ca’n Damià, on trobareu els detalls per regalar als amants de la cuina i els complements ideals per acompanyar la taules més especials.

 

 

Deja una respuesta