EL SÉNIOR CÀRNIQUES SUNYER CONTINUA A LA PART ALTA DE LA CLASSIFICACIÓ

El nostre equip sénior de categoria balear segueix en la tercera posició de la lliga Balear Escribano després de vèncer dins La Salle al Boscos de Menorca per un ajustat 72 a 69. El nostre equip està mostrant un gran joc al llarg dels darrers mesos i està lluitant al màxim dins una categoria de molt alt nivell.

ELS CADETS CREUERS ILLA BALEAR, LES CADETS CRONOMOTOR, ELS INFANTILS OFI-ILLA I LES INFANTILS FORN CA’N TÒFOL ACONSEGUEIXEN LA CLASSIFICACIÓ PER A LES LLIGUES ESPECIALS

Els nostres cadets Creuers Illa Balear s’asseguraren la segona plaça al seu grup i la classificació a especial després de vèncer molt clarament a l’ Hispania per 50 a 105. Les nines del cadet Cronomotor també es classificaren per a la lliga especial després de les seves victòries dins Santa Maria i dins Àgora Portals.

En categoria masculina, els nins dirigits per na Marina Pascual aconseguiren la classificació per a la lliga especial malgrat la derrota dins La Salle de Palma. Per la seva banda, les nines de l’infantil Forn Ca’n Tòfol acabaren la primera fase com a segones de grup després de fer un gran partit i vèncer dins Sant Josep per 43 a 63.

ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR I ELS INFANTILS PASTISSERIA RAMIS ACABEN PRIMERS DE GRUP

Els nostres infantils Pastisseria Ramis han acabat la primera fase de la competició invictes, aconseguint assolir un molt bon nivell de joc i vencent amb claredat tots els seus encontres. Per la seva banda, els infantils Opticalia Manacor han fet una gran primera volta i han aconseguit acabar l’any a la primera posició de lliga.

En categoria femenina, les infantils Bufe-te Perelló varen viure la seva primera derrota de la temporada després de caure davant Sa Indioteria en un partit ajustat a on es notà la falta de ritme i d’entrenaments. L’equip està fent una gran temporada i aquesta derrota servirà d’aprenentatge. Per la seva banda, les nines de l’infantil Sonsònia Centre Auditiu segueixen mostrant la seva progressió i, malgrat no poder lluitar per la victòria, l’equip competí molt bé davant un rival superior, el Sant Josep.

ELS CADETS BOTIGA SENYORETS ACONSEGUIREN UNA VICTÒRIA MOLT EMOCIONANT DINS HISPANIA

Els nostres cadets dirigits per en Rafel Pastor varen aconseguir remuntar un partit que s’havia posat difícil i varen aconseguir una victòria molt meritòria a casa de l’Hispania. Per la seva banda, els cadets Xinxeram toparen amb l’altra cara de la moneda, perdent per dos punts, 50 a 52, a casa davant el CIDE en un partit de màxima igualtat.

Les nostres júnior Rt. El Pino, ja classificades per a la lliga INTERILLES perderen per 64 a 70 davant el Joan Capó de Felanitx. Tot i la derrota les nostres nines jugaran la màxima competició júnior de les illes.

Per la seva banda, el júnior masculí Rt. Es Parc va fer un gran partit dins Àgora Portals vencent 49 a 96 i aconseguint mostrar un gran joc en equip.

ELS MINIS D5 SPORT SHOP I ELS MINIS VERMELLS ACONSEGUIREN ACABAR L’ANY AMB L’ALEGRIA DE LA VICTÒRIA

Els nostres minis D5 sport shop venceren dins Santa Mònica en un partit més a on els nostres joves jugadors mostraren la seva gran evolució. Igualment, els minis veremells, dirigits per en Joan Sitges, mostraren una gran cara i venceren clarament als companys de Sa Pobla.

D’altra banda, les nines de l’equip d’iniciació CUIDA TU CABELLO varen disputar un partit a casa contra el Llucmajor i ens feren disfrutar molt amb les seves ganes de jugar i divertir-se!

Deja una respuesta