El ConectaBalear no ha pogut fer front al Teruel 3-1 en un partit molt intens. Els home de Molada han entrat molt endollats en recepció posant entre les cordes als locals, però un incident entre Filter i Ramírez els ha condicionant la resta del joc. El Manacor ha batallat fins al final arrencant un set a l’equip turolense que, finalment, s’ha emportat la victòria amb un fort atac i finalitzant el tercer set amb una distància màxima de 8 punts. Destacar les actuacions de Barsemian amb 15 punts, Méndez (14) i Vanole amb 11 punts.

Primer set que s’inicia 4-4 iguals. La bona recepció del ConectaBalear els proporciona un lleuger avantatge 9-11, que s’iguala 15-15 amb un efectiu bloqueig del Terol. Els locals s’avancen 18-16 i el tècnic del Manacor sol·licita temps mort. La lesió de Filter posa en destrets la recepció dels visitants ampliant-se la distància a 4 punts 21-17. Segon temps mort per part de Molada. El primer set finalitza amb la distància màxima fins al moment de cinc punts 25-20.

Segon set amb avantatge dels locals 6-4 que s’iguala 9-9 a causa d’errors en servei de tots dos equips. El tàndem Méndez i Sergio avancen posicions 11-13 i el tècnic local sol·licita temps mort. Joc igualat 15-15 amb errors en servei dels visitants 20-17. La fluixa defensa del Manacor provoca que Molada demani temps mort, que resulta ser efectiu 20-20 obligant el tècnic local a gastar el segon temps mort. Errors en atac del Teruel 22-24 permeten a Filter resoldre el set trencant el bloqueig turolense 23-25.

Tercer set que comença 5-3 amb dificultats en la recepció dels visitants. L’encertat atac del Terol amplia la distància a cinc punts 9-4 i el tècnic del Manacor sol·licita temps mort. S’amplia la diferència 16-10 amb un Manacor descol·locat en joc 19-12, per la qual cosa Molada gasta el segon temps mort. El bon atac dels locals provoca la màxima diferència fins al moment de 8 punts 21-13 que és retallada per una bona defensa del Manacor 23-18. Els errors en bloqueig dels visitants fan que se’ls escapi el set 25-18.

Quart set amb bona defensa dels locals 6-3 que provoca el primer temps mort de l’equip manacorí. Les malalties de Ramírez es fan visibles permetent al Terol potenciar el seu fort atac 10-7. El ConectaBalear es reforça en bloqueig igualant el marcador 11-11 que es manté 14-14. Els errors en servei dels visitants 17-14 fan que el seu entrenador sol·liciti el segon temps mort. Els de Manacor avancen posicions 18-17 i el tècnic turolense sol·licita temps mort. Els visitants no aconsegueixen remuntar el joc 23-19 i el partit finalitza 25-21.

Els recordem que el partit del dissabte 18 de desembre contra Riu Duero Soria va ser estat ajornat, amb data a determinar, per una PCR positiva en l’equip sorià.

FITXA TÈCNICA:

CLUB VOLEIBOL TERUEL – CONECTABALEAR CV MANACOR:

PARCIALS: 1-0 (25-20), 1-1 (23-25), 2-1 (25-18), 3-1 (25-21)

ALINEACIONS:

ICLUB VOLEIBOL TERUEL: Jukoski P., Bugallo P., Villena A., Monteagudo J., Gémiz A L)., Petty G., Ereu T. També van jugar: Jovanovic M., Dimitrov M.,

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Filter C., Barsemian R., Ramírez S., Méndez V., Dona Cruz V., Piris T (L). També van jugar: Llopart A., Gibanel S., Serra M.

COL·LEGIATS: Francisco J. Pedrosa López i Ángel Romero Martínez

Deja una respuesta