Pep Mascaró, sens dubte un dels grans referents del judo Balear, acaba de pujar un graó més en la seva brillant carrera esportiva.

Més de 40 anys damunt d’un tatami amb dedicació exclusiva per als nens i no tan nens, amb un principal i clar objectiu: a través del judo ensenyar els valors que aquest esport i art marcial ens proporciona, útils per a la vida, i útils per a la formació com a persones.

El dissabte dia 18 a Madrid, el judo nacional ha estat notícia. La sala d’actes del Comitè Olímpic Espanyol va acollir la festa de gala de la Real Federació Espanyola de Judo i DDAA, en la qual es van lliurar totes les distincions hagudes durant aquest any 2021.

Pep Mascaró, rep de la mà del president de la RFEJYDA, Sr. Juan Carlos Barcos i del president del COE, D Alejandro Blanco Bravo, el seu 8è Dan de judo.

En Pep ja té el 8° DAN de judo….. Dissabte li feren s’entrega, a Madrid…..la cerimònia i la festa de gala es va fe al Comité olimpic espanyol, organitzat per la Real Federació Espanyola de Judo y DDAA.
El 8° Dan és el darrer cinturó. A ses Illes Balears només hi ha dos cinturons de 8° DAN

ENHORABONA

Deja una respuesta