El Binissalem sen va dur  la victòria de Na Capellera i va sumar els tres punts en joc, amb un molt bon arbitratge de Damián Sebastián Ferretjans Arrom. assistit per Jorge Martínez Caballero i Miguel Domato Pedreira.

Partit on els dos equips es presentaven amb múltiples baixes en les seves files, però amb molt en joc, com és la seva lluita per la segona posició. El Binissalem va semblar sortir més endollat d’inici i va marcar les  distàncies en el marcador amb el gol de Sergi Oliver 0-1, quan a penes havien transcorreguts 10 minuts de joc, el Manacor va semblar despertar per minuts, però sense perill, pel que es va arribar al  descans amb avantatge visitant per 0-1.

La segona part el Manacor volia, però no podia, davant un Binissalem,  amb un immens Antonio Castillo molt fort en defensa. El Manacor continuava cercant el gol de la igualada, però amb escasses idees en atac i així és  molt difícil aconseguir el gol de la igualada, una igualada que no va arribar, però el que sí que va arribar va ser el gol de la sentència per al Binissalem, Marc Octavi tancava el partit i el marcador amb el 0-2, en definitiva partit per a oblidar dels nois de Jaume Mut, on el poc bagatge ofensiu a estat pràcticament nul, un tret entre els tres pals en 90 minuts de joc, que va arribar mansament a les mans de Borja Fernández, davant un Binissalem molt efectiu en atac perquè les dues que va tenir les va entrar, la qual cosa li va donar per a aconseguir la victòria i sumar els tres punts en joc

Alineacions:

Manacor: Jaume Ferrer, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Fernando Albert, Joan Mari, Joan Roig, Nicolás Rubio, Bartolomé Sancho, Onofre Riera, Rodrigo Pascual Cuenca i Miquel Ginard.

Substitucions: Daniel Codina per Onofre Riera (min.33), Jaime Manresa per Fernando Albert (min.62), Rafel Magro per Miquel Ginard (min.62) i Antoni Xavier per Xavier Bauza (min.82)

Binissalem: Borja Fernández, Joan C Murillo, Samuel Fernández, Antonio Del, Pau Oliver, Antoni Valles, Manuel Jesús, Josep Bennasar, Enrique Muñoz, Sergi Oliver i Bartomeu Riutord.

Substitucions: Adria Vallespir per Sergi Oliver (min.62), Jaume Pons per Enrique Muñoz (min.62), Marc Octavi per Antoni Valles (min.70), José A Campos per Joan C Murillo (min.85) i Marc Sintes per Pau Oliver (min.85)

Gols: 0-1 Sergi Oliver (min 12) i 0-2 Marc Octavi (min 78)

Àrbitre: Damián Sebastián Ferretjans Arrom. assistit per Jorge Martínez Caballero i Miguel Domato Pedreira.

Targetes: Bartolomé Sancho (groga, min 42) i Xavier Bauza (groga, min 73) per al Manacor. Miguel Ángel (groga, min 22), Bartomeu Riutord (groga, min 29), Enrique Muñoz (groga, min 44), Sergi Oliver (groga, min 48), Joan C Murillo (groga, min 53) i Marc Octavi (groga, min 80) per al Binissalem.

Deja una respuesta