explicacions per la polèmica tala d’arbres a Portocristo

 

El Grup Popular Municipal incideix en que “la història es repeteix, fa un any ja va passar el mateix a s’ Illot per la descoordinació entre Urbanisme i MediAmbient

Maria Antònia Sansó: “Això que sónecologistes i que hi ha bona sintonia a l’equip de govern és només de boca; la gestió és caòtica i afecta directamentla gent

 

 

Divendres, 17 de desembre de 2021.- El Partit Popular de Manacor demana explicacions al batle per la polèmica tala d’arbres a Portocristo ja que “la història es repeteix, fa un any ja va passar el mateix a s’ Illot per la descoordinació entre Urbanisme (PSOE) i Medi Ambient (Més-Esquerra)”.

En aquest sentit, la portaveu del Grup Popular Municipal, Maria Antònia Sansó, remarca que “això que són ecologistes i que hi ha bona sintoniaa l’equip de govern és només de boca; la gestió éscaòtica i afecta directament els manacorins i manacorines que cada dos per tres han d’estardenunciant fets com els ara una altra vegada ocorreguts”.

“Han talat els tres pins emblemàtics del passeig de la Sirena de Porto Cristo sense ni tan sols avisar els veïnats” argumenta Sansó que afegeix que “volem les respectives explicacions per ser un tema tan sensible com és la tala d’arbres al termemunicipal” .

Deja una respuesta