Molt bon partit el jugat el dimecres 15 de desembre al camp municipal de ca’n Gaspar del Pla de na Tesa. Un vespre amb molt de fred, però que no va importar gens als fels seguidors de l’equip manacorí, i varen acudir a la cita amb molt de gust, i no varen quedar gens decebuts, del bon partit que varen poder disfrutar.
Una primera part on els dos contrincants sortiren a una marxa més. Un camp tant petit, tal vegada ho propicia, però durant els 90 minuts de joc va ser tot del mateix, els jugadors anaven bastant revolucionats i va ser un partit molt ràpid. Això provocà que acusessin aviat un gran desgast físic.
Tant uns com els altres podien arribar al gol, però va ser l’equip manacorí qui va encetar el marcador amb un gol d’en Pere Miquel, i que va ser l’únic gol del partit.
L’Inter va tenir bastants ocasions, i com sempre algun que altre travessant,  així i tot, el Pla de na Tessa a la segona part va crear també ocasions de perill i s’esperava que podrien marcar en qualsevol moment. L’inter però , va tornar entrar al partit i va ser superior al contrari per la qual cosa va poder endur-se’n 3 valuosos punts, que li permetran seguir per les files de la part alta de la classificació.

Deja una respuesta