NA MARIA ANTÒNIA VADELL I NA MARIAL DEL MAR ORDINAS ANIRAN AL CAMPIONAT D’ESPANYA DE SELECCIONS AUTONÒMIQUES.

Na Maria Antònia Vadell ha sigut seleccionada per formar part de la selecció cadet de les Illes Balears i na Maria del Mar Ordinas ha sigut seleccionada per formar part de la selecció infantil. Les dues jugadores representaran el nostre Club al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques que es disputarà aquest Nadal a Huelva.

D’altra banda, destacar que na Júlia Aguiar ha quedat escollida com a suplent de la selecció infantil, formant part de les quinze millors infantils de les nostres illes.

També volem donar l’enhorabona a n’Aina Pérez i na Maria Llodrà formades al nostre Club i actuals jugadores del CTEIB que participaran al campionat amb la selecció cadet.

PRIMERA POSICIÓ DE GRUP PER A LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ I GRAN DINÀMICA DEL SÉNIOR CÀRNIQUES SUNYER

Les nostres séniors varen acabar la primera fase de la la lliga amb una clara victòria davant el Son Servera per 51 a 67. D’aquesta manera les nostres jugadores tornaren al camí de la victòria i finalitzaren de la millor manera possible un inici de temporada espectacular.

Per la seva banda, els séniors de lliga balear Escribano segueixen en una gran dinàmica i aconseguiren la cinquena victòria de la temporada a casa de l’Alcazar de Menorca. Un partit de màxima dificultat a on el nostre primer equip aconseguí la victòria per un ajustat 71 a 75.

Els júniors Restaurant Es Parc aconseguiren una victòria merescuda contra el UE Llosetina per un contundent 105 a 33 i els júniors Laboratori22 es veren superats per l’Hispània per 59 a 42. Les nostres júniors, ja classificades per a la lliga Interilles, no pegueren superar a l’Inca, 65 a 31.

LES CADETS CRONOMOTOR ES CLASSIFIQUEN PER A LA LLIGA ESPECIAL

Les nostres asseguraren la segona possició de la primera fase després de vèncer a casa del Santa Maria per 51 a 65 i es guanyaren el dret de jugar en la millor lliga cadet de les illes.

Per la seva banda els cadets Creuers Illa Balear segueixen lluitant per entrar a especial després de vèncer la Felanitx per 118 a 64.

Els cadets Botiga Senyorets varen vèncer en un emocionant partit al Felanitx per 55 a 54 i les cadets Rt. Es Cruce varen perdre a Santanyí per 71 a 55 en un partit més ajustat del que mostra el marcador.ç

ELS INFANTILS OFI-ILLA, ELS INFANTILS PASTISSERIA RAMIS, ELS INFANTILS OPTICALIA MANACOR I LES INFANTILS FORN CA’N TÒFOL OBTENEN CLARES VICTÒRIES.

Els infantils Ofi-illa venceren 56 a 6 a Sa Cabaneta, els infantils Pastisseria Ramis guanyaren a l’Inca per 81 a 31, els infantils Opticalia Manacor venceren dins Pollença per 46 a 70 i les nines de l’infantil Forn Ca’n Tòfol guanyaren al Santa Maria 58 a 8. Per la seva banda les nines de l’infantil Sonsònia Centre Auditiu perderen 12 a 46 en un bon partit davant l’Andratx.

En categoria mini, l’equip mini D5 SPORT SHOP va fer un gran partit davant l’Esporles aconseguint mostrar un gran joc que els va donar el premi de la victòria. També el nostre mini vermell va sortir victoriós de  la pista del sant Frances Llops gràcies a un gran joc col.lectiu.

Deja una respuesta