L’Hospital de Manacor acaba de fer públic un canvi en la normativa de visites o acompanyaments a pacients ingressats, degut al fort augment de contagis. La situació a dia d’avui, suposa que hi ha un total de 16 pacients ingressats a planta d’hospitalització COVID i 2 pacients tornen estar a UCI.
Aquesta situació ha suposat el canvi en la normativa que, fins ara, havia estat més flexible. Aquesta normativa, signada pel Grup Control Infecció Intrahospitalària,  diu així:
NORMATIVA DE VISITA/ACOMPANYAMENT A PACIENTS INGRESSATS
A partir de demà, dia 16 de desembre,  s’actualitza la normativa de visita/acompanyament a pacients ingressats a l’Hospital de Manacor.
Davant l’increment de casos de COVID-19 i per la seguretat dels  pacients, hem canviat la política de visites al nostre hospital:
✔ L’horari de visita és de les 13:00 h a les 14:00 h i de les 20:00 h a les 21:00 h.
✔ Només podrà pujar 1 persona per pacient, en horari de visita.
✔ És recomanable que els acompanyants o visites estiguin vacunats.
✔ Si l’equip sanitari considera que el pacient és un gran dependent tendrà un acompanyant durant l’ingrés. A aquest acompanyant se li exigirà dur visible la targeta vermella (acompanyant), que li facilitaran a l’hospital. L’haurà de presentar, SEMPRE, a l’entrada de l’hospital.
✔ El pacient pediàtric i obstètric SEMPRE estarà acompanyat per 1 persona.
✔ Heu de ser responsables, per protegir als nostres pacients, evitant les relacions socials al sortir de l’hospital.
✔ La informació mèdica es donarà directament al pacient, si és autònom o via telefònica si el pacient és dependent.
✔ A les 14:00 h i 21:00 h el personal de seguretat farà la supervisió perque no quedin acompanyants a les habitacions. Només podrà quedar aquell acompanyant d’un gran dependent, situació especial, pacient pediàtric i obstètric i que estigui autoritzat i presenti la targeta vermella.
✔ Dur el mínim de pertinences personals, per evitar la contaminació creuada.
✔ És obligatori l’ús de mascareta per a pacients, acompanyants i professionals a tot l’hospital, fins i tot dins l’habitació quan no hi siguin els professionals sanitaris. Evitar tocar la mascareta per la part externa i interna. Manipular-la, sempre, amb les mans netes.
✔ Mantenir la distància interpersonal (1 – 2 metres).
✔ Realitzar higiene de mans amb gel hidroalcohòlic abans i després de la visita. Augmentar la freqüència de la higiene de mans durant la visita.
✔ Evitar quedar als passadissos i zones comuns.

Deja una respuesta