El ConectaBalear ha tornat a exhibir el seu joc adjudicant-se els tres punts davant un Arenal Emevé descol·locat. El quadre de Lluís Molada no ha donat treva als de Lugo 3-0 mostrant-se contundents en bloqueig i servei. L’increïble joc de Caetano Filter amb 12 punts els ha permès liderar el partit en tot moment sentenciant el primer set amb una distància màxima de 15 punts. Una trobada que deixa al conjunt manacorí reforçat i amb bones sensacions després d’assignar el seu domini a casa amb les encertades actuacions de Vanole amb 9 punts i Méndez (7).

Primer set que s’inicia 6-0 amb errors no forçats de l’Arenal Emevé, la qual cosa provoca temps mort del tècnic visitant. Els de Lugo no aconsegueixen sobrepassar el camp 8-0 que al costat d’una sèrie de serveis fallits 12-4 i l’encertat servei dels locals 15-4 provoca el seu segon temps mort. El bon tàndem de Filter i Ramírez causen una diferència de 12 punts 18-6. Els de Lugo no acaben d’enganxar-se al joc 23-8 i la distància s’amplia a 15 punts. La intervenció de Barsemian 25-10 fa que el Manacor s’emporti el primer set.

Segon set igualat 4-4 amb un Arenal Emevé més ordenat. El Manacor s’enlaira del marcador 8-4 i l’entrenador visitant sol·licita temps mort, que no resulta ser efectiu 10-6. Continuen els errors en servei dels de Lugo 14-8 i davant l’àmplia distància 17-9, el tècnic de l’Arenal Emevé gasta el seu segon temps mort. Els de Lugo retallen posicines amb la bona intervenció de Alzueta 19-12 que ràpidament és tallada pel contundent bloqueig dels locals 23-14. La segona manga es tanca amb 25-14.

Tercer set amb avantatge per als locals 5-2. Els errors no forçats de l’Arenal Emevé amplien distàncies 9-6. L’efectiu bloqueig de Filter 12-8 provoca temps mort del tècnic visitant. Un encertat Ramírez 15-9 i la bona recepció de Llopart 18-11 continuen ampliant el marcador 24-15. La intervenció de Chourio tanca el partit 25-17.

Els recordem que la setmana vinent el ConectaBalear disputarà dos partits. El primer tindrà lloc el dijous 16 de desembre a les 20.15 hores contra el Club Voleibol Teruel en el Pavelló Els Plans. El segon, el dissabte 18 de desembre, on visitarà al Riu Duero Soria en el Pavelló Els Ocellets a les 19.30 hores.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR – ARENAL EMEVÉ: 3-0

PARCIALS: (25-10), (25-14), (25-17)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Méndez V., Barsemian R., Dóna Cruz V., Ramírez S., Filter C., Piris T(L). També van jugar: Llopart A., Català A., Serra M., Chourio A.

ARENAL EMEVÉ: Alzueta J., Paradela M., Bouza V., Loeches G., Dovale M (L)., Villar P., Rodríguez A., Mariño A.

COL·LEGIATS: Xavier Fernández Llanos i Carlos Portugal Fort

Deja una respuesta