Alineacions:

Llosetense: Yeray Gómez, Jorge Cano, Bartomeu Amengual, James A Davis, Alejandro Muñoz, Miguel Zamora, Álvaro Muro, Guillermo Romaguera, Monir Abdeselam El, Pau García i Alberto Sastre.

Substitucions: Ander Montori per Bartomeu Amengual (min.61), Jose Luis per Alejandro Muñoz (min.83), Juan J Solivellas per James A Davis (min.88) i Antoni Abolafio per Álvaro Muro (min.88)

Manacor: Jaume Ferrer, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Fernando Albert, Joan Mari, Sebastia Sastre, Nicolás Rubio, Daniel Codina, Onofre Riera, Boubacar Sidik i Rodrigo Pascual.

Substitucions: Francisco Gari per Sebastia Sastre (min.32), Miquel Ginard per Rodrigo Pascual (min.66), Joan Roig per Onofre Riera (min.66), Bartolome Sancho per Xavier Bauza (min.83) i Jaime Manresa per Daniel Codina (min.83)

Gols: 1-0 Ander Montori (min 81)

Àrbitre: Francisco Vivas Páez. assistit per Joan Moragues Amengual i Alejandro González Fernández.

Targetes: Jorge Cano (groga, min 9), Guillermo Romaguera (groga, min 28), Pau García (groga, min 44) i Ander Montori (groga, min 89) per al Llosetense. Jaime Manresa (groga, min 13), Fernando Albert (groga, min 21), Miquel Gomila (groga, min 24), Sebastia Sastre (groga, min 29), Boubacar Sidik (groga, min 71), Francisco Gari (groga, min 76), Xavier Bauza (groga, min 80) i Jaume Ferrer (groga, min 85) per al Manacor.

Festa gran a n’es Puig, on el Llosetense ha presentat a tots els seus equips i després de veure un molt bon partit l’afició local ha pogut celebrar la victòria local per la mínima de 1-0.

Tot feia presumir que seria un bon partit, en enfrontar-se dos dels equips de la part superior de la taula i així ha estat.

La primera part ha estat un anar i venir d’àrea a àrea, però amb poques ocasions de gol per tots dos bàndols, la més clara ha estat per als locals en un llançament de penal, que el meta visitant li ha parat al davanter local James, arribant-se al descans amb el 0-0 inicial.

En la segona part els locals han afegit mes d’esforç i han aconseguit frenar a un Manacor molt bo tant  tècnica com físicament parlant.

A mesura que tots dos equips efectuaven canvis, els locals han incorporat  el davanter Ander el que en l’últim tram de la trobada aconseguiria el gol de la victòria per al seu equip en el minut 81.

Deja una respuesta