Alineacions:

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Pere M Morla, Miquel Febrer, Marc Sánchez, Jordi Ramis, Juan A Riera, Carlos González, Miguel A Álvarez, Jaume Martí, Bartolomé Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Pere Santandreu per Juan A Riera (min.57), Pablo Vadell per Carlos González (min.70), Josep García per Miguel A Álvarez (min.85) i Miquel A Mayol per Jaume Martí (min.85)

Xilvar: Pedro Colom, Simó Ramos, Eneko Blanco, Xavi Hormigos, Sergi Mas, Guillem Perelló, Raúl Zafra, Andreu Sastre, Sergio Cruz, Bernat Rosselló i Jordi Colom.

Substitucions: Marc Calafell per Raúl Zafra (min.46), Antonio Martínez per Eneko Blanco (min.46), Jose L Mestre per Sergi Mas (min.57), Jaume Munar per Sergio Cruz (min.66) i Samuel Bernat per Guillem Perello (min.66)

Gols: 1-0 Jaume Martí (min 31) i 2-0 Jaume Martí (min 77)

Àrbitre: Adrián Fernández Jaume. assistit per Pedro Fresneda Rigo i Gabriel Fiol Alzamora.

Targetes: Carlos González (groga, min 60) i Bartolomé Rotger (groga, min 90) per a l’Inter Manacor. Eneko Blanco (groga, min 43), José L Mestre (groga, min 73), Jordi Colom (groga, min 90) i Marc Calafell (groga, min 90) per al Xilvar.

L’Inter Manacor aconsegueix la victòria en Na Capellera i suma els tres punts en joc davant el Xilvar, amb un bon arbitratge d’Adrián Fernández Jaume ben assistit per Pedro Fresneda Rigo i Gabriel Fiol Alzamora.

Partit que enfrontava al 4t classificat Inter Manacor contra el 5è classificat Xilvar, partit molt entretingut, entre dos bons equips,on es va imposar un bon joc de part dels dos equips i destacar també el respecte que es tenen els dos clubs, però on al final es va imposar la qualitat dels jugadors de l’Inter Manacor.

Amb una primera part on el Xilvar es va poder avançar en el marcador, en quedar-se Sergio Cruz només davant la sortida de Tia Ginard, així i tot aquest li fa la parada del partit. Sobre la mitja hora de joc en Jaume Martí fa pujar el 1-0 al marcador amb  una gran jugada d’un parell de jugadors, Jordi Ramis, Joan Andreu i al final un gran golàs de Jaume Martí, amb aquest resultat es va arribar al descans.

A la segona part va sortir l’inter amb el marcador a favor, amb un Xilvar que no aconseguia inquietar la meta defensada per Tia Ginard, l’Inter gaudia de més control de l’esfèric, però no acabava de concretar les que tènia, però de nou va aparèixer la figura del seu golejador Jaume Martí per a tancar el partit i el marcador amb el 2-0, que si el primer va ser un golàs el segon va ser una autèntica obra d’art.

Va guanyar el millor i el millor va ser l’Inter Manacor, que es perfila com un seriós aspirant a disputar-li el campionat al Sant Jordi, on el millor va ser  el paradón de Tia Ginard i els dos golassos que va marcar Jaume Martí, que sembla recuperat després de la lesió soferta i sense cap dubte és el jugador que marca les diferències, això unit a un gran Inter Manacor pletòric perquè tots els seus jugadors van jugar a gran altura

Deja una respuesta