Alineacions:

Manacor: Jaume Ferrer, Sergi Vecina, Fernando Albert, Joan Mari, Sebastia Sastre, Joan Roig, Nicolas Rubio, Daniel Codina, Francisco Gari, Onofre Riera i Rodrigo Pascual Cuenca.

Substitucions: Boubacar Sidik per Joan Roig (min.54), Miquel Ginard per (min.54), Bartolome Sancho per Francisco Gari (min.87) i Francisco (36′) per (min.)

Mallorca «B»: Pere Garcia, Josep A Gaya, Jaime De les Marines Gil, Javier Albin, Thomas Giaquinto, Jaume Tovar, Adrian Montalban, Javier Llabres, David Lopez, Ibrahim Yalatif i Miguel Martin.

Substitucions: David Conejero per Javier Albin (min.79), David Valverde per Jaime De les Marines Gil (min.90) i Pau Mascaro per Miguel Martin (min.90)

Gols: 1-0 Sebastia Sastre (min 89) i 1-1 Ibrahim Yalatif (min 90)

Àrbitre: Jordi Verdera Escandell. assistit per Marc Monserrat Juan i Juan Alberto Martinez Fernandez.

Targetes: Francisco Gari (groga, min 36), Joan Roig (groga, min 42) i Nicolas Rubio (groga, min 66) per al Manacor. David Lopez (groga, min 84) per al Mallorca «B»

Partit jugat aquest 8 de desembre, dimecres de festa. Un partit molt interessant disputat entre dos bons equips com són el Mallorca B i el C.D. Manacor.
Sa primera part va ser un seguit de bones ocasions tant per un com per l’altre. El joc era molt intens i amb una bona velocitat de part dels dos contrincants. Que cap dels dos volia baixar la guàrdia. Tal vegada es pot dir que el conjunt local va tenir més bones ocasions de fer l’esperat gol però que s’en va anar al descans amb el 0-0.
I així va seguir la segona part del partit en més del mateix. El Manacor va començar a acusar el desgasto, d’un joc massa intens i durant un parell de minuts es podia parèixer que el contrari aprofitaria per enfilar un gol que no va arribar.
Quan ja faltaven només 5 minuts de partit en una bona jugada del Manacor i un descuit del Mallorca , Tià Sastre aprofità per marcar el 1-0 que es va celebrar per tot el públic manacorí, que cal dir que a pesar del fred i mal temps que feia, era molt nombrós.
Pareixia que havia d’acabar ja el partit en la victòria local, quan es posar a fer un gran bruixat. Així i tot, no sempre és com pareix i en un darrer xut del Mallorca el porter ha parat la pilota, però anava en tanta força que, en tan mala sort, ha entrat porter i pilota dins la porteria, i així s’arribà al final del partit amb una repartició de punts, just resultat per dos grans equips que ho donaren tot dins el camp.

Deja una respuesta