Ja són molts anys seguits que les nostres júniors es classifiquen pel torneig inter-illes. Són pocs clubs a dins les illes que puguin sumar més de 7 anys classificant-se per aquest campionat.

Aquesta setmana s’enfrontaren al Sant Josep, dintre de Na Capellera, amb un resultat de 31-50: Partit on el Zona 5 ha sortit molt fort en defensa acabant el primer quart amb un 16-4. En el segon quart el Sant Josep ha pitjat en atac, però les nostres jugadores han sabut aguantar l’empenta i no han deixat en cap moment d’anar per davant en el marcador arribant al descans amb un 27-20.

En el tercer període la defensa a seguit sent molt forta i molt centrades en tot moment arribant al final 42-29. En el darrer i decisiu quart l’equip ha sabut administrar l’avantatge i el temps, deixant sense opcions de recuperació al Sant Josep, arribant al final amb el resultat de 31-50 cosa que ens permet guanyar el basquetaverage, tot hi empatant en la diferència de punts en haver encaixat menys punts en la nostra pista. Enhorabona.

 

Per altra part, l’equip d’AIDEB del Zona 5 va sumar una altra victòria a Algaida, davant el Peregrino: Partit on s’ha començat amb molta incertesa a una pista molt complicada. Les cistelles al contraatac no entraves i el nerviosisme s’ha vist sobre la pista, arribant a la mitja part 32-15, tot i que es va arribar a perdre de més de 20 punts.

Una segona part del partit molt diferent, on es va sortir amb una defensa asfixiant i amb més confiança amb el tir, marcant dos quarts sent superiors a l’Algaida i provocant una pròrroga (8-16 i 10-18).

Els primers minuts de la pròrroga van ser clarament per l’Algaida, però una remuntada final (reflex de tot el partit) ha donat la victòria a una Zona 5 que no suma cap derrota.

Deja una respuesta