CINC MANACORINES CONCENTRADES AMB LES PRESELECCIONS BALEARS DE BÀSQUET

Na Maria del Mar Ordinas i na Júlia Aguiar jugadores de l’equip infantil Forn Ca’n Tòfol han format part de la concentració de la preselecció balear de categoria infantil. Per la seva banda, na Maria Antònia Vadell, jugadora del cadet Cronomotor ha format part de la concentració de la preselecció cadet de les nostres illes.

D’altra banda, n’Aina Pérez i na Maria Llodrà, jugadores formades al Club Bàsquet Manacor i actualment jugadores del Centre de Tecnificació de les Illes Balears també han format part del combinat balear cadet.

Des d’aquí felicitam a les cinc jugadores i esperam que l’experiència viscuda les serveixi per seguir creixent com a persones i com a esportistes. Són gran orgull pel nostre Club i pel municipi de Manacor, enhorabona!!!

TORNEIG AMISTÓS DEL CLUB BÀSQUET MANACOR AMB EL CRIC SES SALINES D’EIVISSA

Aquest pont de la Constitució ha servit per a realitzar un torneig amistós amb els companys i les companyes del CRIC Ses Salines d’Eivissa. El nostre equip sénior femení Benzineres Febrer Martí, els nostres equips júnior de categoria masculina Rt. Es Parc i Laboratori 22, l’equip júnior de categoria femenina Rt. El Pino, els tres equips cadets masculins Creuers Illa Balear, Rt. Xinxeram i Botiga Senyorets i l’equip cadet femení Cronomotor han pogut gaudir de una sèrie de partits contra dos equips de categoria júnior masculí i un equip de categoria júnior femení.

Ha sigut una gran experiència per a tots els participants que de ben segur repetirem.

NA PAULA GINARD I NA VICTÒRIA LLABRÉS, JUGADORES DEL NOSTRE EQUIP MINI INNOVATEC SECURITY, CONVOCADES A UNA NOVA SESSIÓ DEL MINIBASKET DAYS

Les dues jugadores de categoria mini han sigut convocades de nou per participar en la sessió dels Minibasket Days organitzada per la FBIB amb nines en edat mini de diferents clubs de la nostra illa. Una gran experiència formativa per a elles dues.

Deja una respuesta