L’Inter Manacor se’n duu els tres punts dins Na Capallera.
Partit estrany com el que més, el disputat aquest dissabte 4 de desembre al camp de Na Capallera.
Partit que del començament al final l’Inter ha estat bastant superior al seu rival, però que així i tot hagués pogut acabar perfectament perdent.
Ha començat la primera part i l’Inter Manacor ha tingut la possessió de la pilota quasi tot el temps. De fet al cap de 10 minuts de partit Pere Gomariz ha efectuat un xut directe a porta i ha fet el primer gol. S’ha seguit amb la possessió i fent unes bones jugades que no cuejaven amb l’ansiat gol. Durant el partit s’han pogut veure quatre o cinc Llarguers, pareixia increïble.
També l’àrbitre ha pitat un penalti a favor de l’Inter que com no podia ser menys també ha acabat en travessants.
Així s’ha arribat a la primera part del partit amb un 1 a 0 molt ajustat.
A la segona part el Son Sardina ha sortit un poc mes enxufat i ha començat a tirar a porta, el porter ha hagut de fer un parell de paradetes que anaven a gol.
N’Aguado ha tirat del banquet i ha efectuat 6 canvis, han sortit al camp en Jaume Martí i en Joan Andreu, dos dels davanters que feia dos mesos al menys que estaven lesionats.
Hem pogut veure una bona jugada d’assistència que ha acabat en una rematada de Joan Andreu, així s’ha arribat l’anhelat 2-0.
Però encara faltava mitja hora de partit on podia passar qualsevol cosa, el Son Sardina ha seguit atacant i en un d’aquests atacs han marcat el 2-1.
Pareixia que en qualsevol moment es podia empatar el partit, perquè l’Inter encara ha fet algun travessant més. Però qui atacava realment era Son Sardina.
Al final del partit una entrada greu a n’en Jaume Martí ha estat penal a favor de l’Inter Manacor i aquesta vegada l’ha posada a porta en Jordi Ramis en un bon xut, i s’ha acabat el partit que al llarg i a la fi ha guanyat el millor.

Alineacions:

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Pere M Morla, Miquel Febrer, Marc Sánchez, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Carlos González, Pere Santandreu, Jaume Barceló, Bartolomé Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Jaume Martí per Pere Santandreu (min.52), Juan A Riera per Marc Sánchez (min.52), Josep García per Pere Gomáriz (min.55), Pablo Vadell per Jaume Barceló (min.71) i Miquel A Mayol per Carlos González (min.71)

Són Sardina: Mateu Coll, Rubén Cadis, Albert Serra, Gabriel Gaya, Marc Hidalgo, Marcos J Polit De l’Obra, Papa Sina, Manuel Serrano, Ramon Gaya, Iván Fragoso i Andreu Sureda.

Substitucions: Joan C Sánchez per Gabriel Gaya (min.46), Alejandro Mañes per Manuel Serrano (min.46), Iván Martínez per Marc Hidalgo (min.46), Ángel Moreno per Albert Serra (min.60) i Marc Rosselló per Marcos J Polit De l’Obra (min.69)

Gols: 1-0 Pere Gomáriz (min 5), 2-0 Juan A Riera (min 69), 2-1 Ángel Moreno (min 86) i 3-1 Jordi Ramis (min 90)

Àrbitre: Juan Antonio Coll Pérez. assistit per David Guasch Mir i Víctor Manuel Morey García.

Targetes: Miquel Febrer (groga, min 39) i Jaume Barceló (groga, min 45) per a l’Inter Manacor. Alex Miguel (groga, min 21), Alex Miguel (groga, min 22), Marc Hidalgo (groga, min 24), Iván Fragoso (groga, min 37), Rubén Cadis (groga, min 44) i Ramon Gaya (groga, min 47) per al Són Sardina

Deja una respuesta