Des de l’Hospital de Manacor, s’informa que a partir de demà, dia 4 de desembre, els professionals sanitaris i sociosanitaris poden vacunar-se al mateix centre hospitalari. En aquest sentit es recordar que s’han d’inscriure al  BitCita per vacunar amb la dosi de reforç. Concretament es pot accedir des de  citavacunacovid.ibsalut.es on hi ha tota la informació pertinent.

En aquest sentit, des de l a Conselleria de Salut i Consum el sistema d’autocitació digital BitCita (citavacunacovid.ibsalut.es) per vaccinar amb la dosi de reforç tots els professionals sanitaris i sociosanitaris. Per tant, hi podran demanar cita, a més de tots els professionals sanitaris i no sanitaris que fan feina a la sanitat pública i a la privada, també els professionals de residències, de centres de menors, els inspectors sanitaris, els professionals dels serveis d’assistència a domicili i dels centres de dia, els professionals de dependència, els estudiants sanitaris i sociosanitaris, el personal dels centres penitenciaris, dels centres d’atenció a la drogodependència, dels tallers ocupacionals i dels departaments de medicina legal i forense, el personal auxiliar i la resta de professionals sanitaris.

El Servei de Salut comença a vaccinar-los aquest  dissabte, 4 de desembre. Aquesta campanya, que durarà fins al diumenge 12 de desembre (inclou els dies festius), té una població diana de 51.746 professionals (41.984 a Mallorca, 4.073 a Menorca, 5.526 a Eivissa i 163 a Formentera). D’aquests, 39.033 compleixen actualment els requisits per ser vaccinats (31.977 a Mallorca, 3.013 a Menorca, 3.934 a Eivissa i 109 a Formentera).

Les condicions que cal complir per poder rebre la dosi de record són tenir divuit anys o més, haver rebut la pauta completa de vaccinació contra la COVID-19 i que hagin passat almenys sis mesos des de la darrera dosi en els casos de Pfizer o Moderna o tres mesos si es tracta de Vaxzevria (AstraZeneca).

Tots els professionals objecte de la campanya que compleixin aquests requisits seran citats als hospitals públics d’aguts (Hospital Universitari Son Espases, Hospital Universitari Son Llàtzer, Hospital Comarcal d’Inca, Hospital de Manacor, Hospital General Mateu Orfila, Hospital Can Misses i Hospital de Formentera).

Deja una respuesta