El PP de Manacor critica “l’ obscurantisme” de la regidora Hinojosa amb el Pla General d’ Ordenació Urbana

· La portaveu del Grup Popular denuncia que la regidora d’ Urbanisme no els hagi entregat la documentació per l’ es-mena de deficiències “ni en el temps ni en les formes ade-quades”

· Maria Antònia Sansó: “No pot ser que no hi hagi transpa-rència ni es vulgui escoltar a l’ oposició en un tema tan important com aquest”

La portaveu del Grup Popular Municipal, Maria Antònia Sansó, critica durament “l’ obscurantisme” de la regidora d’ Urba-nisme, Núria Hinojosa, l’ esmena de deficiències Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) al municipi “ja que no és normal que només haguem tengut quatre dies per poder estudiar-nos tota la documentació que s’ ha hagut de fer pels tècnics durant més de quatre mesos i són 16 documents de més de 1.600 pàgines noves”.

D’ aquesta manera, Sansó denuncia que no els hagi entregat la documentació per l’ esmena de deficiències “ni en el temps ni en les formes adequades” i incideix en que “no pot ser que no hi hagi transparència ni es vulgui escoltar a l’ oposició en un tema tan important com aquest”.

Amb tot, Maria Antònia Sansó valora el ple d’ aquest dimarts a vespre “de presa de pèl i de falta de respecte de l’ equip de govern a l’ oposició i a tots els manacorins i manacorines en general perquè és imprescindible que el

PGOU es negocii i consensui tant com sigui possible perquè el que ens hi ju-gam és el futur planejament urbanístic de Manacor”.

Deja una respuesta