S’inicia el rànquing escolar organitzat per la Federació Balear de judo en la qual uns 50 esportistes vinguts de la gran majoria les escoles de la nostra Illa van començar a recopilar la puntuació per a la classificació del Ct de Mallorca, data prevista és a principis de març. Les edats reservades són dels 13 fins als 17 anys, tant nois com noies.
El Renshinkan va estar molt bé, 7 van ser els joves atletes que van prendre part i el resultat va ser genial, 4 primers,2 segons i 1 tercer lloc, li col·loquen en una excel·lent posició de la taula

Els protagonistes són els següents:
Primer lloc: ALEX NIKOLAEV, ERIC LADO, ISMAEL GARCIA i DEBORA BRIGUITTE CORDOVA.
Segon lloc: JAUME JOAN MAS i JOAN TONI GALLARDO
Tercer lloc: MARC VIVES ESTELRICH

ADRIÀ CARDOSO BAUZA I SOY TONI FRANS THEUNISSE, DISPUTEN AQUEST CAP DE SETMANA A MADRID LA FINAL DEL CAMPOOENATO DE ESTAÑA ESCOLAR 20/21

Adriàn i Soy estan ultimant els detalls per a la preparació del Ct España. Madrid serà la seu d’aquest magne campionat en la qual prop de 800 participants, tant esportistes com tècnics mesuraran les seves forces per a alçar-se amb la millor medalla

Deja una respuesta