ESPECTACULAR VICTÒRIA DELS SÉNIORS DE LLIGA BALEAR CÀRNIQUES SUNYER DESPRÉS DE TRES PRÒRROGUES

Els nostres sèniors de lliga balear varen jugar un autèntic partidàs enfront el Jovent Coinga d’Alaior que arribava imbatut a La Salle. Després de quaranta minuts de màxima s’hagueren de jugar fins a tres pròrrogues per decidir el vencedor del partit. En el tercer temps extra, els nostres jugadors imposaren el seu excel.lent estat de forma i aconseguiren la victòria davant unes graderies plenes per 108 a 95.

Per la seva part, les séniors BENZINERES FEBRER MARTÍ patiren la segona derrota de la temporada davant un Montuïri que va fer valer un gran primer quart per aconseguir la victòria per 60 a 72.

LES JÚNIORS RESTAURANTE EL PINIO ES CLASSIFIQUEN PER A LA LLIGA INTERILLES

Les nostres júniors competiran en la màxima lliga balear després dels resultats favorables del cap de setmana. Tot i la derrota davant el Pollença les nostres jugadores han aconseguit per mèrits propis la classificació per la lliga d’ambit balear que les permetrà lluitar amb els millors equips de Mallorca, Menorca i Eivissa. Enhorabona a les nostres nines, a les companyes del cadet que donen suport a l’equip i enhorabona a la gran tasca de l’equip tècnic.

Els júniors RT. ES PARC foren superats per Restaurante Las Tres Palas en un partit on els jugadors de Bahía foren millors a partir del segon quart.

VICTÒRIES DE LES CADETS CRONOMOTOR, DE LES CADETS RT. ES CRUCE, DELS CADETS CREUERS ILLA BALEAR I DELS CADETS XINXERAM

Les nines del cadet Cronomotor venceren clarament a S’Indioteria per 100 a 30 en un partit dominat per les nostres de principi a final. Les cadets Rt. Es Cruce jugaren un partit de màxima igualtat contra el Molinar, aconseguint la victòria per un emocionant 52 a 49.

En masculí, els cadets Creuers Illa Balear guanyaren fàcilment al l’equip de Muro-Pollença per un contundent 52 a 101 i els cadets Xinxeram aconseguiren l’alegria de la primera victòria de la temporada per un contundent 56 a 23.

ELS INFANTILS PASTISSERIA RAMIS I LES INFANTILS BUFETE PERELLÓ SEGUEIXEN DOMINANT LES SEVES RESPECTIVES COMPETICIONS.

Els infantils dirigits per n’Antònia Porras i n’Aida Juárez segueixen mostrant-se molt superiors a la resta d’equips de la primera fase i aconseguiren un marcador de 2 a 52 davant el LLoseta. Els infantils OFI-ILLA també aconseguiren desplegar un bon joc i vèncer al Madre Alberta per 30 a 80 i els infantils OPTICALIA MANACOR feren un molt bon partit per aconseguir una treballada victòria davant el Santa Maria per 66 a 53.

Les nines de l’infantil Bufete Perelló segueixen marcant un gran inici de competició i varen aconseguir guanyar per 74 a 53 al Bahía San Agustín. Les nines de l’infantil FORN CA’N TÒFOL jugaren un partit molt complicat dins Consell i perderen de manera clara per 82 a 46 en un mal partit de les nostres nines. Les infantils SONSÓNIA CENTRE AUDITIU jugaren dins Montuïri, 59 a 8, un partit a on les locals foren superiors però a on es veren bones accions de les nostres.

En categoria mini, derrota ajustada dels minis BICICLETES CALDENTEY i dels minis vermell. Les nines del mini INNOVATEC SECURITY competiren davant les companyes de Montuïri. Les nostres nines anaren de menys a més per acabar 35 a 57.

Els preminis PARERA ARQUITECTES segueixen disfrutant cada dia, aquest cop davant els companys de Capdepera i les nines del premini AIXAM jugaren un molt bon partit també a Capdepera.

LES NINES DE L’EQUIP D’INICIACIÓ CUIDA TU CABELLO I L’EQUIP D’INICIACIÓ MASCULÍ ENS FAN DISFRUTAR DEL BÀSQUET PARTIT A PARTIT

Els nins i les nines del nostres dos equips d’iniciació ens fan gaudir al màxim del bàsquet cada dissabte matí. És una gran alegria pel club veure ‘ls jugar i disfrutar del bàsquet!!!

Deja una respuesta