El ConectaBalear no va aconseguir trencar el joc d’Unicaja Voley Almería 0-1 que es manté líder de la classificació, va mostrar la seva condició davant un Manacor que no va abaixar els braços en cap moment.
L’indestructible bloqueig dels visitants els va facilitar la victòria arribant a una distància màxima de 10 punts. Els homes de Molada varen tenir l’oportunitat de endurssen el tercer set igualant el joc 16-16, però l’eficiència dels visitants i els errors en servei dels locals no els permeteren remuntar el joc. Destacant les actuacions de Barsemian i Filter, tots dos amb 11 punts i Méndez (7).

Primer set que s’iniciava iguals 5-5 que es mantingué 10-10. Els de Manacor aconseguiren enlairar-se del marcador amb el bon tàndem Méndez i Barsemian 16-15 i el tècnic d’Almeria sol·licita temps mort que resulta ser efectiu 21-23. Primer temps mort de Luís Molada davant l’avantatge de dos punts que va ser suficient perquè els visitants s’emportessin el primer set 23-25 marcat per les bones actuacions de Fernández i Fornes.

Segon set amb avantatge de l’Unicaja 2-5. Els visitants, encertats en recepció varen ampliar la distància a cinc punts 6-11 i Molada sol·licita temps mort. Els locals aconseguiren retallar distàncies amb la bona actuació de Da Cruz 9-13. Almeria no donava treva i es va produir la màxima diferència del partit 9-15. Alguns errors en servei i recepció dels locals no els va permetre remuntar el joc 11-19. El tàndem d’Almeria Jiménez i Jovanovic continuaven sumant punts 12-21 i Molada sol·licitava el segon temps mort. Màxima distància de deu punts 12-22. L’efectiu bloqueig de l’Unicaja els proporcionà el segon set 14-25.

Tercer set que s’iniciava a favor d’Unicaja 3-7 amb un encertat Jovanovic en bloqueig i el tècnic manacorí sol·licita temps mort. Seguien els errors en servei del conjunt local 6-12 que aconseguia retallar distàncies amb les bones actuacions de Filter i Dóna Cruz 14-16. El tècnic d’Almeria sol·licità temps mort que no resultà ser efectiu amb el servei directe de Barsemian que va igualà el marcador 16-16. Unicaja es va escapar de tres punts 16-19 i Molada gasta el seu segon temps mort. Els potents bloquejos de l’Almeria els donen la victòria 20-25.

Dissabte que ve 04 de desembre el ConectaBalear visitarà la seu del Club Voleibol Teruel . El partit tindrà lloc a les 19.00 hores.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR – UNICAJA COSTA D’ALMERIA: 0-1

PARCIALS: (23-25), (14-25), (20-25)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T., Méndez V., Barsemian R., Dóna Cruz V., Ramírez S., Piris T(L). També van jugar: Gallec M., Chourio A., Llopart A.

UNICAJA COSTA D’ALMERIA:Kiménez E., Palharini M., González J.M., Fernández F.J (L)., Porter A., Fernández J., López D., Fornes M.A., Kukartsev P., Jovanovic I.

COL·LEGIATS: Pablo Cisneros Granados i Antonio Martínez Obón.

Deja una respuesta