Després de la jornada anterior que es va perdre el partit contra el Calvià dins Na Capellera, els jugadors de n’Aguado va parèixer que sortiren al camp amb ganes de futbol, i pareix que així hagués estat, si no fos per l’adversitat climàtica, que no els va deixar jugar així com ells saben fer.
A la primera part ja es va posar a ploure i els balons quedaven aturats pels enxarcaments que provocava tal climatologia, els jugadors patinaven cada dos per tres. Amb una bona jugada de l’Inter on es va passar la pilota magistralment de l’un a l’altre fins que var arribar a Jaume Barceló qui l’enfilà directament a porta.
Aquesta alegria va durar només 5 minuts perquè tot seguit el Ferriolense va atacar i el porter Sebastià Ginard estava avançat i  var aprofitar Cristian Fortis del Ferriolense per entrar una bona vaselina i marcar l’1-1 en el partit.
Així s’arribà al descans sense que la pluja s’aturàs  ni un moment.
La segona part va ser  una còpia de la primera, però ara ja s’afegiren trons i llamps i una vertadera tormenta elèctrica damunt el camp de Son Ferriol.

Es podria dir que l’Inter tal vegada va arribar més vegades a porteria, però no, també el Ferriolense ho va intentar i va ser un esforç inútil, ja que es va arribar al final del partit amb l’empat.
Hem de destacar la gran feinada que varen fer aquest dissabte  els dos equips, on en un camp impracticable totalment, ells s’esforçaren al màxim
Esperem que en Pere Miquel Morlà es recuperi aviat d’una lesió que va sofrir al pòmul en un cop frontal quan ja quasi s’acabava el partit.
Esperem que la setmana que ve no es trobin tantes adversitats, que els lesionats es recuperin ben prest i es pugui veure un bon partit entre el Son Sardina i l’Inter Manacor.

Alineacions:

CD. Ferriolense: Alejandro Ramos, Antonio Peset, Jordi T Vila, Alejandro Martínez, Frabricio E, Sergio Roque, Pablo l, Julia Ortega, Cristian Fortis, Cristian J Alfaro Sánchez i Pedro Mir.

Substitucions: Héctor Pons per Pedro Mir (min.62), Daniel Rafael per Cristian J Alfaro Sánchez (min.62), Francisco Torrens per Julia Ortega (min.85), Rafael Guillem per Pablo Rullan (min.85) i Juan A Carrer per Cristian Fortis (min.85)

Inter Manacor: Sebastià Ginard, Pere M Morlà, Miquel Febrer, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Carlos González, Pere Santandreu, Jaume Barceló, Miguel A Álvarez, Bartolomé Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Juan A Riera per Pere Santandreu (min.62), Josep García per Jaume Barceló (min.81) i Miquel A Mayol per Pere M Morla (min.90)

Gols: 0-1 Jaume Barceló (min 22) i 1-1 Cristian Fortis (min 27)

Àrbitre: Jaume Mas Capo assistit per Jaume Joan Jaume Gelabert i Jesús Alfonso Bessini. Bona actuació del trio arbitral. En un partit molt difícil d’arbitrar, pel mal estat del

terreny de joc. Bona feina.

Targetes: Julia Ortega (groga, min 60), Sergio Roque (groga, min 69) i Frabricio E (groga, min 75) per a el Ferriolense. Pere M Morlà (groga, min 55) i Jordi Ramis (groga, min 84) per a l’Inter Manacor

 

Deja una respuesta