Alineacions:

Manacor: Jaume Ferrer, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Fernando Albert, Sebastia Sastre, Joan Roig, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Daniel Codina, Rafel Magro i Miquel Ginard.

Substitucions: Bartolomé Sancho per Xavier Bauza (min.64), Francisco Gari per Sebastia Sastre (min.64), Joan Mari per Nicolas Rubio (min.64), Antoni Xavier per Miquel Ginard (min.70) i Boubacar Sidik per Rafel Magro (min.70)

Serverense: Bernat Rosselló, Tomas Leal, Pere Adrián, Manuel F AlfaroCarlos M Gómez, Isaac Calvo, Alejandro Barroso, Felip Mas, Miguel Vives, Pedro Sánchez i Antonio Serrano.

Substitucions: Iván Rodríguez per Pedro Sánchez (min.46), Diego Quintana per Alejandro Barroso (min.46), Álvaro Arcos per Isaac Calvo (min.63), Connor Lee per Miguel Vives (min.71) i Kelly Oluwasegun per Manuel F Alfaro (min.76)

Gols: 1-0 Nicolás Rubio (min 30), 2-0 Sebastia Sastre (min 41), 3-0 Xavier Bauza (min 59) i 4-0 Joan Roig (min 85)

Àrbitre: Juan José Pacheco Guijarroassistit per Haitam Bouzrati Aarrim i Bernardo Adrián Soriano Juan.

Targetes: Nicolás Rubio (groga, min 56) per al Manacor. Miguel Vives (groga, min 32), Pere Adrián (vermella, min 38), Carlos M Gómez (groga, min 78) i Álvaro Arcos (groga, min 90) per al Serverense.

El CD Manacor suma una nova victòria, aquesta vegada en el derbi davant el Serverense i suma els tres punts en joc.

Partit que a priori es preveia mes igualat, perquè els derbis com es diu pot passar de tot, però la superioritat de l’equip Local va ser aclaparadora, des del xiulet inicial, si a això li unim que el Serverense es  va quedar amb deu en el minut 38 per la vermella directa que va veure Adrián Servera. Va ser un poc massa fort  per als visitants, que varen quedar sense  qualsevol poder de reacció, Nico va obrir el marcador amb un gran cop de cap 1-0, minuts després el mateix Nico va tenir el 2-0 des dels onze metres però Bernat sota pals va detenir el llançament. Un 2-0 que va arribar al caient del descans, golàs espectacular de Tià Sastre que la va clavar per tota l’esquadra de la meta defensada per Bernat,  2-0 i als vestuaris.

La segona part només calia esperar quants gols encaixaria més el Serverense, perquè jugar amb un menys desgasta molt i més en un terreny de joc com és Na Capellera, Xavier Bauzà posava el 3-0, perquè el més gran i el que es troba en un moment de manera espectacular de cara a gol Joan Roig tanqués el marcador amb el 4-0.

Se li pot dir derbi descafeïnat a causa de la clara superioritat local, això unit a l’expulsió tot es va posar de cara per a un Manacor el de Jaime Mut que segueix darrere del líder destacat de la categoria el Mallorca B, en definitiva va guanyar  el millor i el millor va ser el CD Manacor, que va fer gala d’una gran solidesa defensiva comandada per Sergi Vecina, deixant la seva porteria a zero per tercer partit consecutiu.

Deja una respuesta