Com s’informa des de l’Ajuntament de Manacor, des de l’any 1999 que l’ONU va declarar el 25 de novembre Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, el moviment feminista d’arreu del món i moltes institucions ens feim ressò d’aquesta data, alhora que refermam el nostre compromís en la lluita contra les violències envers les dones.
 A la porta de l’Ajuntament s’ha realitzat a les 12.00h un minut de silenci i la delegada, Carme Gomila ha llegit un manifest destacant «Les víctimes resideixen en els nostres pobles. Construir-nos com a municipis cuidadors i protectors, ser veïnats i veïnades atents a les necessitats de les dones del nostres poble és un compromís ineludible. Cal construir pobles feministes, perquè la millor prevenció és la igualtat.»
També a l’entrada de l’Hospital de Manacor s’ha celebrat un acte amb lectura d’un manifests i el minut de silenci » per expressar el nostre rebuig a aquesta xacra».

Deja una respuesta