Des de l’Ajuntament de Sant Llorenç s’informa que el pròxim dilluns, 29 de novembre, s’iniciaran les obres a la plaça Jaume Santandreu amb l’objectiu de dotar d’un nou caràcter a l’espai que actualment presenta un aspecte deteriorat i s’utilitza d’aparcament, així com oferir un nou espai per als vianants i versàtil, lliure de vehicles i compatible amb nous usos.
En concret, es duran a terme les següents intervencions:
– Urbanització de la plaça seguint els criteris topogràfics a fi d’aconseguir un únic nivell en tota la plaça sense barreres arquitectòniques, amb un perímetre protegit i amb el mateix paviment que el carrer Major.
– Enjardinament a través d’un arbratge variat i dens que doni cobertura a l’estiu i deixi entrar el sol a l’hivern.
– Mobiliari format per bancs de marès amb doble ús: banc i pilona.
– Enllumenat sobre la base de les instal·lacions.

Així mateix, s’iniciaran els canvis de sentit a la zona del centre. Durant un temps la zona ACIRE estarà subjecte a un període d’adaptació i de proves perquè la ciutadania s’acostumi a incorporar els canvis prevists en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.
Actualment, s’està redactant l’ordenança de mobilitat que contemplarà, entre altres aspectes, la normativa que regularà la zona ACIRE: qui hi podrà tenir accés amb vehicles, quins requisits s’han de tenir per poder tenir-hi accés amb vehicles, etc.

L’Ajuntament també informa que fins que es finalitzin les obres, el Gastromarket de Sant Llorenç es durà a terme a la plaça de l’Ajuntament i al llarg del carrer Major.

Deja una respuesta