Després de la celebració del congrés local en que es donà a conèixer el nom dels membres del Comitè Executiu i de la Junta Assambleària de la formació, la presidenta Maria Antònia Sansó ja ha fet públic el nom de la futura Secretària General.

Per aquesta nova etapa política, Sansó ha confiat en Magdalena Garcia Perelló per a desenvolupar la tasca de cohesió entre els distints afiliats i simpatitzats del Partit Popular de Manacor.A més, Maria Antònia Sansó, ha volgut agrair la Secretaria General desenvolupada fins ara per Antoni Mercant. “Antoni Mercant ha es-tat un bon Secretari General però el Partit Popular està creixent i incorporant noves cares. Es feia necessari mostrar també pública-ment aquest creixement i aquest bagatge de gent preparada i il·lusionada per la política municipal” manifesta Sansó.
Magdalena Garcia, resident a Porto Cristo, ha estat sempre lligada, d’una o altra manera al Partit Popular, tot i que no feu la passa d’involucrar-se en política municipal fins al 2019 en que formà part de la llista de Maria Antònia Sansó a l’Ajuntament de Manacor.

“La política sempre m’ha agradat, i justament quan la gent estava més desencantada és quan jo vaig decidir fer la passa. Sempre m’han agradat els reptes i crec que tots els qui tenim ganes de mi-llorar el nostre redol hem de ser valents i ens hem de comprometre amb el poble. No podem permetre aquest sentir de desil·lusió en-vers la classe política. La política és allò que marcarà el nostre fu-tur immediat i també el de les properes generacions, per tant ens hi hem d’involucrar, implicar i donar allò millor que tenim” ha expli-cat Garcia.

A més, Magdalena Garcia també ha agraït la confiança de la presidenta del Partit Popular de Manacor, Maria Antònia Sansó, en haver pensat en ella com a Secretària General. “Quan na Maria Antònia Sansó m’ho va comunicar, reconec que me va sorprendre. Hi ha altres persones molt preparades al partit per ser Secretaris Generals, però no m’espanta la feina, de fet me motiva enorme-ment. A més, tenc l’ajuda i suport de veterans del partit que a ben segur me marcaran bé el camí” ha manifestat Magdalena Garcia.
D’aquesta manera, la presidenta Maria Antònia Sansó, segueix treballant en la configuració de l’organigrama definitiu del Partit Popular de Manacor el qual es donarà a conèixer en les pròximes setmanes.

Deja una respuesta