La dona de 32 anys acusada de matar a la seva parella a punyalades a Manacor el 8 de juliol de 2020 ha reconegut  el crim davant un Jurat, malgrat ha matisat que ell l’havia amenaçat prèviament amb un altre ganivet durant la discussió

La Fiscalia demana 15 anys de presó per homicidi, una indemnització de 150.000 euros per als pares de la víctima i una altra de 90.000 per a un dels fills de la parella. A l’haver acord entre les acusacions i la defensa, el cas ha quedat vist per a sentència, que previsiblement es dictarà en aquests termes.

Els fets van tenir lloc sobre les 22.00 hores en el domicili familiar, on es trobava la víctima i els seus tres fills. La dona ha explicat que va començar una discussió entre tots dos, i ha assegurat que abans que ella li apunyalés diverses vegades per l’esquena, ell l’havia agredit agarrant-la del pèl, l’havia insultat i l’havia amenaçat amb un ganivet.

Deja una respuesta