LES NINES DEL PREMINI FEMENÍ AIXAM MOSTREN UNA GRAN MILLORA PARTIT A PARTIT

Les nines dels nostre premini femení AIXAM varen realitzar un gran partit davant les companyes de Santanyí. Les nostres nines van millorant dia a dia i transmeten dins la pista una gran alegria i un gran esperit de superació.

En categoria mini masculí, els nins del mini D5 SPORT SHOP varen vèncer a la difícil pista de La Salle de Palma mostrant la seva bona progressió. Els minis dirigits per en Joan Sitges varen jugar davant un molt superior Pollença i tingueren moltes dificultats per poder competir el partit. És un gran equip que de ben segur anirà creixent a partit de la bona tasca feta entre setmana. Per la seva banda els minis BICICLETES CALDENTEY varen guanyar clarament als companys d’Hispania en un partit on l’equip anà de menys a més en quant a actitud i ha intensitat.

 

LES NINES DE L’INFANTIL BUFETE PERELLÓ I ELS NINS DE L’INFANTIL PASTISSERIA RAMIS SEGUEIXEN SENSE CONÈIXER LA DERROTA

 

Les nostres nines infantils BUFETE PERELLÓ venceren en un molt disputat partit dins la pista del Santa Mònica. Després d’anar tot el partit a remolc, aconseguiren remuntar i aconseguir una meritòria victòria. Per la seva banda, les nines de l’ infantil SONSÒNIA CENTRE AUDITIU competiren al màxim davant un molt superior La Salle. Tot i la diferència entre els dos equips, les nostres nines tingueren una gran actitud.

Els nins de l’infantil OFI-ILLA feren un partidàs i aconseguiren el premi de la victòria per cinquanta punts de diferència davant el Sa Pobla. Els jugadors de l’infantil PASTISSERIA RAMIS segueixen en una gran dinàmica i aconseguiren fer un bon partit i guanyar clarament al Santa Maria. Per la seva banda, els nins de l’infantil OPTICALIA MANACOR varen fer un partit irregular tot i guanayar a la pista del Llucmajor.

 

LES CADETS RT. ES CRUCE I LES JÚNIORS RT. EL PINO MOSTRAREN UNA GRAN CARA EN ELS SEUS PARTITS

 

Les nostres cadets Rt. ES CRUCE competiren molt bé en un partit molt complicat dins Pla i amb una gran defensa aconseguiren una victòria molt treballada. Per la seva banda les júniors que competeixen per entrar a Interilles varen vèncer dins la pista del Bahía en un pas més cap a l’objectiu d’aquesta primera fase.

 

GRAN PARTIT DELS JÚNIORS LABORATORI 22 I DELS CADETS BOTIGA SENYORETS

 

Els nostres júniors dirigits per en Mateu Cortès feren un excel.lent partit dins Bahía i aconseguiren una victòria molt emocionant i disputada basada en un gran joc d’equip. Per la seva banda els cadets BOTIGA SENYORETS feren un partit molt complet per vèncer als companys de Son Servera per quatre punts de diferència.

Per la seva banda, els cades CREUERS ILLA BALEAR varen competir molt bé davant el Bahía A però la diferència en el marcador fou favorable als visitants. Els nostres cadets XINXERAM varen jugar a Sant Josep. L’equip va disputar un partit molt dur físicament i que es va decantar en la segona part pels nins de Palma.

Finalment, els júniors RT. ES PARC varen disputar un partit molt igualat davant el Felanitx que es va decidir en els minuts finals. L’encert fou pels felanitxers que s’emportaren a casa la victòria.

 

En categoria sénior, les nostres jugadores de l’equip BENZINERES FEBRER MARTÍ patiren la primera derrota de la temporada a casa del Joan Capó en un partit de màxima igualtat. Tot i la derrrota l’equip es manté líder de la classificació i mostrant un gran joc al llarg de tota la temporada.

Deja una respuesta