L’Insular masculí del Zona 5 classificat matemàticament per la propera fase!
Aquesta setmana l’equip Zona 5 UM Beach House de la lliga insular masculina s’ha classificat matemàticament com un dels dos millors equips del seu grup. Amb la victòria davant el Porto Cristo per 44-59: Objectiu complit i classificació aconseguida per competir amb els dos millors equips de cada grup a la pròxima fase a falta de dues jornades.
El partit fou liderat en tot moment pel Zona 5 tot i que fou molt disputat en els dos primers quarts, amb un gran encert exterior del conjunt local. Es va arribar al descans amb un 28-33 al marcador.
A partir del tercer quart, vam veure a un Zona 5 creixent amb defensa, en intensitat, en atac i imposant un ritme de tota la plantilla complicat de seguir pels rivals. Com anotadors van destacar en Javier Herrera (18) i Gabriel Soteldo (13).
Enhorabona a tot l’equip i a l’esforç del club!
Per altre costat, les júniors Federòptics segueixen amb possibilitats de classificar-se pel torneig Inter-Illes tot i la derrota davant el Montuïri dins Na Capellera (53-75): Partit en el qual els errors en cistelles senzilles han permès a les visitants arribar a una renda de 14 punts de diferència. En el segon quart, el Zona 5 ha remuntat aconseguint un parcial de 17-6, arribant al descans 26-29.
A la segona part les jugadores del Zona 5 han lluitat arribant al quart quart amb un 49-41. El darrer quart les locals han sofert una baixada física i anímica i, juntament amb l’encert dels tirs exteriors de les visitants, ha fet que encaixassin un parcial del 12-26.
Tenim molt clar on hem de treballar per arribar al primer objectiu. Força i sort.
Per últim, l’equip de la lliga AIDEB, va obtenir la victòria davant el Seti Cide (59-65), aconseguint ser un dels únics equips imbatuts del seu grup.

Deja una respuesta