És el conjunt de la U. Collerense, qui primer fa rodar la pilota sobre el rectangle de joc. Al primer segon de partit i en el servei de centre de camp, el fa directament sobre la porteria de Jaume Ferrer, però la pilota es perd per línia de fons. En el minut 12 Aldo Diaz gairebé sense angle de tir, xuta molt ben adreçat, però la pilota acaba entre els guants i el pit del meta del conjunt blanc-i-vermell, avui amb vestimenta negra. Travessant el minut 15 Francisco J. García fa un centre xut, en primera instància sense perill, però la pilota cau recte per sobre del pal llarg del meta Jaume Ferrer.
El partit és més de joc físic que tècnic.

Al minut 21 de joc, i Nicolás Rubio des de la mateixa línia de la frontal de l’àrea, xuta dur i sec, però la pilota es dirigeix al centre de la porteria i José A. Liñan deté amb seguretat. En el minut 28 hi ha una sèrie de rebots, rebutgis, fins que finalment la pilota cau als peus de Joan Roig que lliure de marca xuta molt alt, quan tenia tot al seu favor. Aquesta jugada era per a alterar el marcador, que continuava sent el mateix de l’inici de la trobada.
Minut 37 Li arriba una pilota nítida a Joan Roig, dribla al seu parell, i creua la pilota de manera espectacular a José A Liñan, que només pot veure com la pilota arriba al fons de les malles, i puja el 0-1 en l’electrònic del Municipal de Ca Caimari. El conjunt de Jaime Mut es posa per davant en el marcador.
Aquest gol esperona al conjunt palmesà que dona un pas ofensiu, però la saga defensiva de l’equip de la Comarca de Llevant està molt encertada, i avorta qualsevol indici de perill sobre la meta de Jaume Ferrer. Amb aquest mínim avantatge es tanca la primera part d’aquesta trobada.

El primer acte del partit ha estat bastant igualat, encara que el perill estava més en les botes del conjunt de Jaume Mut, que de l’equip de Miguel Ángel Espadas, que el seu equip ha treballat incansablement, encara que no va poder en cap moment anivellar el marcador. Ens queda una segona part emocionant, i sobretot intensa i amb sobresalts per l’ajustat del marcador. Després de jugar-se els minuts afegits, el col·legiat mana als jugadors als seus respectius vestíbuls per al descans reglamentari.
La segona part ha estat més disputada, però amb menys ocasions de gol. En principi cap dels dos tècnics han fet canvis en els seus respectius equips.
En el minut 54 Joan Roig en una immillorable posició a l’esquerra del meta del conjunt palmesà, li creua una pilota letal, que es perd per la dreta a pocs centímetres del pal del conjunt del Coll d´en Rebassa.

En el minut 59 gran jugada de Nicolás Rubio, que deixa anar una sabatada, i José A. Liñan ho toca amb la gemma dels dits, pega en el pal esquerre, i posteriorment la defensa buida la pilota. En el minut 63 Alejandro Pons xuta des de llarga distància, però sense cap efecte positiu.
Entre el minut 65 al 75 és quan estreny més la U. Collerense que sali a la recerca de l’empat, però la saga defensiva comandada per Sergio Vecina, controla la situació en tot moment. No sabem si és casualitat però els dos partits consecutius que ha jugat Sergio Vecina Portmany i Collerense ), el CD. Manacor ha mantingut la porteria a zero. Ens ha semblat un molt bon jugador, i per descomptat transmet confiança i seguretat als seus companys. Tambien en la zona mitjana i ofensiva amb Nicolas Rubio al capdavant, és un perill constant per als fiqui rival.
En el minut 79 Hi ha una falta que executa Alejandro Pons gran jugador i molt tècnic ), ho fa de manera directa i la pilota acaba a les mans de Jaume Ferrer. En el minut 84 Agustín Nájera, solta un míssil terra-aire, però el cuir surt per la dreta de Jaume Ferrer.
En el minut 90, el col·legiat ensenya la targeta vermella a Danoto Cendros, el qual havia estat canviat minuts abans. Va haver d’abandonar la banqueta, encara que el conjunt del Coll d´en Rebassa, va poder acabar la trobada amb 11 jugadors.
No va poder la U. Collerense com a mínim igualar el marcador, i perd el partit i els punts corresponents. Ha fet un treball incansable, no es podrà queixar el seu entrenador, però davant tenia un gran equip com és el CD. Manacor. L’equip de Jaime Mut suma tres nous dígits, que li permeten seguir habilitat en el segon esglaó de l’escala de la classificació general, en la persecució del líder el RCD. Mallorca B

Alineacions:

Collerense: José A Liñán, José Custodio, Mateo Bergas, Javier Llaneras, Xavier Oriola, Sergi Garcés, Francisco J García, Aldo Diaz, Ignacio Martínez Pérez De R, Donato Cendros i Juan M Benabad.

Substitucions: Alejandro Pons per Sergi Garcés (min.56), Alex Ebulabate per Juan M Benabad (min.56), Agustín M Nájera per Francisco J García (min.77), Gabriel A Reus per Donato Cendros (min.77) i Jorge Cardeno per Aldo Diaz (min.77)

Manacor: Jaume Ferrer, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Fernando Albert, Sebastia Sastre, Joan Roig, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Bartolomé Sancho, Daniel Codina i Onofre Riera.

Substitucions: Joan Mari per Sebastia Sastre (min.73), Rodrigo Pascual per Joan Roig (min.73), Francisco Gari per Gabriel Gili (min.85) i Miquel Ginard per Onofre Riera (min.90)

Gols: 0-1 Joan Roig (min 37)

Àrbitre: Manuel Gómez Gómez. assistit per Alan Nahuel Giri-la Gómez i Yohann Husson.

Targetes: José Custodio (groga, min 46), Miguel Ángel Espadas Jurado (groga, min 51), Xavier Oriola (groga, min 57), Ignacio Martínez Pérez De R (groga, min 89), Alex Ebulabate (groga, min 90), Donato Cendros (vermella, min 90) i Mateo Bergas (groga, min 90) per al Collerense. Gabriel Gili (groga, min 78) i Daniel Codina (groga, min 82) per al Manacor

Deja una respuesta