Merescuda victòria del C.D. Calvià, dins na Capellera, amb un pintar Manacor faltat de davanters i que no ha tengut les mateixes ganes que el contrari.
Pareixia que havia de ser un partit bastant fàcil, al començament, i res mes enfora de la realitat. Hem pogut veure un Inter en possessió del baló en regates i tirs a porta, hem vist un Inter que sa dona sa pilota de porteria a porteria, però que a l’hora de la veritat no encerta a gol. I així i a poc a poc el Calvià ha anat mostrant mes ganes i un moment de desorientació de la defensa rossonera, el Calvià ha aprofitat per fer el gol, damunt el minut 52 , i que a la llarga seria l’únic gol del partit.

Pareix que l’Inter Manacor té la» maledicció dels davanters», i per si no n’hi hagués prou avui també s’ha lesionat en Pere Josep que des que no hi ha davantera operativa, ell era el que feia les vegades de davanter i per tant feia els gols.

Esperam que tota aquesta mala sort acabi ben aviat i que tots els lesionats puguin tornar a els seus llocs. Veurem que passa la setmana que ve que l’inter visita al Ferriolense que està a la dècima posició.

Alineacions:

Inter Manacor: Sebastia Ginard, Pere M Morla, Mateu Mut, Miquel Febrer, Jordi Ramis, Pere GomárizCarlos González, Pere J Martorell, Miguel A Álvarez, Bartolomé Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Jaume Barceló per Mateu Mut (min.53), Pere Santandreu per Pere J Martorell (min.58) i Sebastián Vadell per Miguel A Álvarez (min.77)

Calviá: Álvaro Palomino, David Van, Isaac Sánchez, José A la Canyada, Guillermo Hidalgo, Miguel Suau, Jaume TerrasaErik BlázquezLuis UguetIgor Asensio i José Manuel.

Substitucions: Mario Muñoz per Guillermo Hidalgo (min.60), Jordi Guarnizo per Erik Blázquez (min.60), José Enrique per José Manuel (min.66), Víctor Moya per David Van (min.83) i Vicente Paolo Capella Sabatini per Miguel Suau (min.83)

Gols: 0-1 José Manuel (min 52)

Àrbitre: Haitam Bouzrati Aarrimassistit per Ismael García Navarro i Aina Aguilo Ferriol.

Targetes: Bartolomé Rotger (groga, min 43) i Pere Santandreu (groga, min 68) per a l’Inter Manacor. Miguel Suau (groga, min 37), Jaume Terrasa (groga, min 50), Mario Muñoz (groga, min 61) i Juan Manuel (groga, min 75) per al Calvia

Deja una respuesta