Des de Conselleria d’Educació i Formació Professional s’ha publicat a la Plataforma de contractació del sector públic del Ministeri d’Hisenda i Funció Pública la licitació del projecte de millora de l’IES Mossèn Alcover, a Manacor. Aquesta actuació que preveu la reforma integral de tots els nuclis de banys del centre surt a licitació per un total de 384.631,76 euros i un termini d’execució de 6 mesos.
El projecte millorarà les infraestructures de l’IES i beneficiarà als 1.185 alumnes que té el centre i, als de futur.Projecte de millora de l’IES Mossèn AlcoverAmb un pressupost de més de 384 mil euros, l’obra surt a licitació amb un termini d’execució de 6 mesos.
El projecte reformarà els 8 nuclis de banys ubicats als 4 edificis que conformen el centre i cobreix les instal·lacions destinades a l’alumnat, professorat i personal de l’institut.

Una vegada publicada totes les empreses interessades poden presentar-se al procés de licitació.

Aquesta actuació de més de 384 mil euros, és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les Illes Balears que pretén respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Balears.

Deja una respuesta