El color blau elèctric de les noves pistes de la Rafa Nadal Academy by Movistar ja brilla d’una manera enèrgica sota l’espectacular coberta situada dins del modern edifici emplaçat dins de la instal·lació. Els primers tenistes a fer ús d’aquestes acabades d’estrenar pistes seran els jugadors del «Tennis Europe Under 12 Festival», un torneig que reuneix aquesta setmana en la Rafa Nadal Academy by Movistar als millors tenistes europeus de menys de 12 anys. Aquests 64 jugadors (32 nois i 32 noies) lluitaran durant sis dies per a coronar-se en el millor jugador continental de la categoria.

A la conclusió de 2021 la Rafa Nadal Academy by Movistar finalitzarà el seu projecte d’ampliació amb la inauguració de les seves noves infraestructures esportives que li consolidaran com un dels complexos esportius més importants en l’àmbit mundial. Si bé encara queden apuntalar detalls de les instal·lacions, els jugadors ja poden gaudir de tres noves pistes indoor de superfície dura. En l’arrencada de 2022 s’estrenarà oficialment el nou complex que albergarà tant les noves pistes cobertes (3 de superfície dura i 7 de terra batuda), com un nou centre de fitness i un innovador centre mèdic al servei als 155 jugadors que viuen en l’Acadèmia durant tot l’any realitzant el programa anual simultaniejant els seus entrenaments amb els seus estudis acadèmics. Aquesta ampliació (que contindrà també noves pistes de pàdel i Vòlei platja) també servirà per a donar servei als adults i joves que duen a terme estades setmanals en l’Acadèmia.

Deja una respuesta