Aquesta setmana les nostres júniors Federòptics han tengut doble jornada. Per començar van rebre la visita del CTEIB a na Capellera (49-63): Molt bon partit disputat per les juniors en el que sempre han donat la cara davant un equip molt potent, arribant al descans 8 punts per sota. La segona part ha seguit el mateix patró acabant el partit amb victòria pel CTEIB.

 

Després, el dissabte, van visitar al Sa Pobla aconseguint la victòria (34-63): Sortida de les nostres jugadores de forma ordenada en defensa on el parcial de 5-20 ha marcat el rumb del partit, on les diferències han oscil·lat entre els 20 i 30 punts. Cal destacar el retorn de la nostra jugadora Maria del Mar que surt d’una lesió.

Molt bones sensacions de cara A afrontar la recta final d’aquesta primera fase de classificació pel torneig inter-illes.

 

Per altra part, el Zona 5 UM Beach House van rebre la visita dels nostres veïns de Felanitx deixar els punts de la victòria a casa (70-36): L’equip sénior masculí dels Zona 5 va tornar a la senda de victòries en un gran partit de conjunt i intensitat davant l’equip felanitxer, mantenint la dependència en si mateix per quedar líder del grup a falta de dues jornades.

Bon nivell en defensa i atac des del primer minut on ja van obrir una diferència en el marcador de 21-6 en el primer quart. La intensitat es va mantenir amb les rotacions de tots els jugadors i aportacions des de la banqueta (Kember Garnier 14 punts) augmentant la distància en el marcador i donant la possibilitat d’introduir nous sistemes entrenats durant la setmana.

Cal destacar l’aportació del grup de pivots format per Toni Alzamora, Xavier Lliteres I David Yeste, que a part d’intimidació i rebot van aportar 31 punts entre els tres.

Deja una respuesta