Partit jugat aquest diumenge dia 14 de novembre al camp de futbol de na capitana, un dia on casi tot el dia ha plogut i ha fet molt mal temps però a les 17 h que és quan ha començat el partit, ha sortit un bon sol i no ha tornat a ploure durant els 90 minuts de joc.
No ha pogut ser de cap de les maneres marcar gol per part de cap dels dos equips. Podríem dir que l’Inter no ha estat motivat al 100 % li ha faltat ses ganes que va tenir al partit anterior amb el C.E. Porreres.
Els dos equips han intentat tenir la sort d’encertar la porteria contrària, i això que el Petra al cap de 30 minuts de joc ja ha quedat sense en Sebastià Ribot, al qual li han tret la segona targeta groga i ha hagut d’abandonar el terreny de joc.
Això no ha afectat per res ni a uns ni als altres que han seguit el mateix ritme. Es pot dir que anaven a mitja marxa i això sol tenir conseqüències al final.
La segona part ha estat igual que la primera, i podem destacar alguns tirs fallits a porta tant d’una part com de l’altre, i fins als darrers minuts no hem pogut veure un Inter bolcat a l’atac, però que ja no hi ha hagut temps de res i s’ha arribat al final del partit amb empat.
Es podria dir que tal vegada l’Inter ha dominat en molts mes minuts que el Petra, però destacar que el Petra, el que anava, era a defensar la portería, ja que tenia un home menys.
Així que podem considerar just el resultat i esperam veure un Inter mes enchufat la setmana que ve, que es batrà contra el Calvià que es troba el lloc 18 de la lliga.

Alineacions:

Petra: Gabriel Barceló, Joan M Bauza, Antonio Salas, Vicenç Bestard, Antoni Monroig, Miquel BauzaOctavio RechachSebastián Ribot, Joan Marc Bergas, Toni Lliteras i Jaime Gaya.

Substitucions: Jaume Matamalas per Joan M Bauza (min.70), Juan Dalmau per Toni Lliteras (min.70), Toni Pou per Miquel Bauza (min.70) i Miquel Riera per Antoni Monroig (min.82)

Inter Manacor: Toni Peña, Pere M Morla, Mateu Mut, Miquel Febrer, Marc Sánchez, Jordi Ramis, Pere J Martorell, Pere Santandreu, Jaume Barceló, Bartolomé Rotger i Miquel Cladera.

Substitucions: Carlos González per Pere Santandreu (min.55) i Pablo Vadell per Mateu Mut (min.60)

Àrbitre: Moisès Muñoz Mendoza. assistit per David Guasch Mir i Pedro Galipienso Rodríguez.

Targetes: Sebastián Ribot (groga, min 14), Sebastián Ribot (groga, min 29), Vicenç Bestard (groga, min 52), Antonio Salas (groga, min 58) i Jaime Gaya (groga, min 71) per al PetraLuis Miguel (groga, min 7) per a l’Inter Manacor

Deja una respuesta