El CD Manacor va aconseguir la victòria i va suma tres punts en joc davant un gran rival com va ser el Portmany que li va posar les coses difícils fins al xiulet final, amb un Excel·lent arbitratge de Rafael Moll Alabarces ben assistit per Carlos Aguilar Illas i Francisco Maza Correa.

Partit vibrant i molt intens el disputat en Na Capellera, per l’ajustat del marcador, amb uns primers 25 minuts on el Manacor de Jaime Mut ho va brodar, sent de llarg el millor que s’ha vist aquesta temporada per part del CD Manacor, que en tot just 10 minuts ja s’havia posat per davant en el marcador amb el gol de Nico 1-0, el partit s’encaminava a una golejada, perquè era un atac i gol per part d’un Manacor que en aquests primers minuts estava sent molt superior al seu rival, un rival per la seva part el Portmany que va ser de menys a mes, amb avantatge per la mínima es va arribar al descans. Amb un Portmany que es va retirar als vestuaris molt ficat de ple en el partit, gràcies al seu porter Carlos Florencio .

La segona part el Portmany es va fer amb l’esfèric, amb una ocasió molt clara per part de Carlos Mora que en un mà a mà davant Jaume incomprensiblement l’envio fora en el que hagués significat la igualada. El Míster Jaime Mut veient com l’equip visitant s’encoratjava en atac. Va tirar de banqueta i va ficar a un home com és Biel Gili perquè amb la seva versatilitat obrís mes el camp. La jugada no li va poder sortir millor perquè el Manacor es va sacsejar de damunt el domini i va tornar a crear ocasions de gol, arribant-se al tram final amb un Portmany bolcat en atac i un Manacor que ara si a la contra va poder sentenciar, Sancho per dues vegades va poder tancar el partit amb el segon i Joan Roig també va disposar de la seva, però una vegada mes va aparèixer la figura del seu guardameta Carlos Florencio que va ser de llarg el millor del seu equip i del partit.
En definitiva victòria justa i merescuda, on aquesta vegada sí que va guanyar el millor i el millor va ser el CD Manacor, davant un grandíssim rival com va ser el Portmany, on el millor va ser la línia defensiva perquè vènia d’encaixar gols en tres partits consecutius fins a un total de 7, amb un Sergi Vecina incommensurable liderant la defensa, això unit a un Codina que va estar en totes tant en atac com en defensa, amb Gari i Camús que van posar el forrellat davant els atacants visitants, amb un centre del camp al qual li toco posar-se el mico de treball, quan les coses van venir mal donades davant l’embranzida visitant i en atac molt bé Biel Gili els minuts que va estar sobre el terreny de joc, amb un Nico letal que quan la que va tenir la va enchufar.

Alineacions:

Manacor: Jaume Ferrer, Sergi Vecina, Fernando Albert, Joan MariSebastia Sastre, Joan Roig, Nicolás Rubio, Daniel Codina, Francisco Gari, Onofre Riera i Rodrigo Pascual Cuenca.

Substitucions: Gabriel Gili per Joan MarÍ (min.60), Bartolomé Sancho per (min.67) i Rafel Magro per Joan Roig (min.80)

Portmany: Carlos FlorencioMeissa Sock, Vicent Fluixa, Israel Ull, Carlos Mora, Juan Carlos, Sergi Casals, Borja IñiguezJay Kai Romero Sánchez Reinoso, Víctor Hurtado i Roberto Ruiz.

Substitucions: Nicholas Fernández per Vicent Fluixa (min.45), José Manuel per Borja Iñiguez (min.70), Joel Iglesias per Jay Kai Romero Sánchez Reinoso (min.80) i Manuel Ribas per Carlos Mora (min.90)

Gols: 1-0 Nicolás Rubio (min 13)

Àrbitre: Rafael Moll Alabarcesassistit per Carlos Aguilar Illas i Francisco Maza Correa.

Targetes: Joan Mari (groga, min 60) i Sebastia Sastre (groga, min 90) per al Manacor. Jay Kai Romero Sánchez Reinoso (groga, min 57) i Carlos Mora (groga, min 76) per al Portmany

Deja una respuesta