“Els pressuposts que pretén aprovar l’equip de govern són els que menys ajuden la classe mitja de Manacor” ha declarar la Cap de l’oposició, Maria Antònia Sansó del Partit Popular. I ha afegir : De fet, quasi el 90% de la recaptació prové de l’esforç de la classe treballadora, autònoms, petits empresaris i altres ciutadans que amb el seu esforç han aconseguit avançar una mica en la seva economia familiar. Bàsicament, el gruix de la societat manacorina.
Ara que és quan l’equip de govern, si volgués, podria recompensar una mica aquests ciutadans (que amb el seu esforç contribueixen a sortir de la crisi econòmica actual i a més, veuen com les despeses corrents no deixen d’augmentar i la inflació no els dóna treva) amb l’abaixada d’imposts… no ho fa, i segueixen penjant-se d’aquesta classe mitja manacorina.
Des del Partit Popular esmenarem aquests comptes perquè considerem essencial deixar d’abusar dels qui sempre han suportat la major càrrega fiscal. Les famílies i els treballadors no mereixen aquest tracte per part d’una administració que, si volgués, podria tenir un detall amb ells. Només és qüestió de voluntat.

PARTIDA D’ESPORTS
A més, no entenem com la partida destinada a Esports pateix una rebaixa de més de 170.000 € sense explicació. És un autèntic despropòsit el fet de no afavorir l’esport i els valors que aquest inculca en els més petits.
Creiem que l’equip de govern no fa un bon ús dels diners públics; ja que amb els ingressos prevists, seria possible augmentar partides, rebaixar impostos, fer inversió i a més, pagar més prest del que fan.
En definitiva, un any més l’equip de govern ens presenta uns comptes improvisats i irreals. Com és habituals en ells, tindrem un any farcit de modificacions pressupostàries motivades per una manca de planificació.

Deja una respuesta