El ConectaBalear es mostra contundent i s’emporta els tres punts a casa després de guanyar 1-3 a la seva bèstia negra. Els homes de Molada han estat molt centrats des de l’inici del partit aprofitant els errors no forçats d’un Feníe Energia que s’ha vist amb dificultats en recepció i servei. El Manacor s’ha exhibit sòlid en atac i bloqueig i ha posat sobre les cordes al Palma, aconseguint una distància màxima de 7 punts i demostrant que està capacitat per a ocupar les parts altes de la classificació. Un ConectaBalear reforçat que ha destacat per les actuacions de Méndez i Vanole, tots dos amb 15 punts, i Filter (14). En la primera victòria dins de Son Moix, l’equip manacorí vol agrair la gran representació de tota la seva afició.

Primer set que comença amb un parcial 1-4 i un bon servei per part de l’equip manacorí. El bon tàndem de Víctor Méndez i Thiago Vanole, solvents en atac i bloqueig aconsegueixen un parcial de 5 punts 8-13 ocasionant el primer temps mort per part dels locals. Una sèrie de bons serveis de De Melo «Pernanbuco» igualen el marcador 16-16. Segon temps mort per part de l’equip palmesà que no aconsegueix fer front a la sòlida defensa del ConectaBalear 19-23 i els serveis directes de Filter. La bona iniciativa de l’equip manacorí posa fi a la primera part 20-25.

Segona manga amb avantatge dels visitants 3-5 que provoca el primer temps mort del Palma davant una sèrie d’errors no forçats del seu equip. Un parcial de 3 punts seguits del Feníe Energia tirant de servei ho avancen al marcador 8-6. Segona part més igualada en defensa on tots dos equips no aconsegueixen enlairar-se 11-11 i que es manté 19-19. El Palma, més encertat en atac, entra en confiança 22-20 i el tècnic manacorí sol·licita temps mort que, davant el bon atac de Cairús, demana el segon temps 23-20. El Palma segueix amb la seva ratxa de serveis i s’emporten la segona pispa 25-22.

Tercera part que continua en la mateixa línia 6-6 amb errors no forçats de tots dos equips. El ConectaBalear es mostra més reforçat en bloqueig i es distancia 8-10. Es produeix la màxima diferència fins al moment amb un parcial de 4 punts seguits 14-18 destacant el bon servei de Barsemian i arriba el primer temps mort dels locals. El Palma mostra una defensa més precisa encara que sense fer front als visitants que se situen 6 punts a dalt 18-24. Les dificultats en recepció dels locals no paren a Caetano Filter que tanca el set 18-25 amb la màxima diferència de 7 punts.

Quart set que s’inicia amb avantatge del ConectaBalear 3-6 i efectiu temps mort del tècnic local igualant el marcador 9-9. L’equip manacorí es mostra encertat en recepció i juntament amb el bon servei de Méndez s’allunya 13-15. Màxima tensió davant el bon bloqueig de l’equip visitant 18-21 que amplia distàncies davant un Palma irregular. El tècnic local sol·licita segon temps mort 21-24 en continuar amb errors no forçats i Caetano Filter sentència el partit 22-25.

Dissabte que ve 13 de novembre el ConectaBalear rebrà en la seva seu al Club Voleibol Guaguas. El partit tindrà lloc a les 18.00 hores en el M.A. Nadal.

FITXA TÈCNICA:

FENÍE ENERGIA MALLORCA VOLEY PALMA – CONECTABALEAR CV MANACOR: 1-3

PARCIALS: 0-1 (20-25), 1-1 (25-22), 1-2 (18-25), 1-3 (22-25)

ALINEACIONS:

FENÍE ENERGIA MALLORCA VOLEY PALMA: Bernal A, Cairús R, Giménez X, De Melo R, Sánchez I, Ruiz D (L), Cheng-*Yan W.

CONECTABALEAR CV MANACOR: Filter C, Barsemian R, Vanole T, Méndez V, Piris T (L), Ramírez S, Dóna Cruz V.

COL·LEGIATS: Enrique Martínez Romero i María Gloria Souto Jiménez

Deja una respuesta