Per una part, l’equip de veterans del Zona 5 va jugar a Santa Maria aconseguint la seva tercera victòria a la Lliga Plata-Bronze de la AIDEB (47-52).
Per altra part, l’equip de la lliga Insular masculina va sortir derrotat de la pista del Capdepera (74-71): Partit vibrant entre els dos primers i classificats del grup. Jugat a Capdepera, amb pròrroga inclosa, que li va costar la primera derrota al Sénior del Zona 5. L’equip va sabre superposar-se a un mal inici (18-11 en el primer període) arribant al descans amb l’avantatge mínim de 33-34. A la reunudació va seguir en la mateixa línia: amb una bona defensa i el control del rebot, que donaven la diferència màxima en el tercer i darrer període liderant en tot moment el partit i obtenint avantatges de fins a onze punts sobre el conjunt gabellí. En els darrers minuts del partit els locals van aconseguir forçar la pròrroga gràcies al gran encert exterior i a una major intensitat física que es va fer notable, encara més, a la pròrroga. Malgrat la derrota de l’equip, el Zona 5 segueix liderant la classificació del grup 1 la Lliga Insular mallorquina.
Finalment, les júniors segueixen aconseguint victòries en la lliga promoció, aquest cop davant el Bàsquet Pla (56-42): Victòria de l’equip junior en què el primer quart (amb un 22-8) ha marcat el ritme del partit. En el segon període les visitants han pitjat arribant al descans amb un 30-25. En el tercer període el Zona 5 ha millorat la defensa arribant a aconseguir 14 punts d’avantatge i un darrer període on s’ha sabut gestionar l’avantatge obtenint la quinta victòria i apropant cada vegada més al primer objectiu de la temporada. Enhorabona, a seguir fent feina.

Deja una respuesta