L’Inter Manacor s’apodera de 3 valuosos punts, contra un Porreres en moltes ganes i lluitador fins al final.
Ha estat un partit molt emotiu.  Al començament  s’ha guardat un minut de silenci i hi ha hagut un petit homenatge al seu president, Sion Febrer, que ens va deixar el dimecres passat. L’equip ha entregat un ram i una placa commemorativa al seu fill, Miquel Febrer jugador molt apreciat i estimat dins el món del futbol.
Ha començat un partit on tots han sortit en ganes de victòria, l’Inter volia guanyar en honor al seu president i el Porreres no quedava enrere, hi ha hagut moments intensos on tant un com l’altre podien marcar, si mateix hem de destacar una lleugera dominació per part de l’equip local. I així ha arribat el primer gol de les botes d’en Pere Miquel que ha estat al moment i al lloc just per poder xutar i fer el primer gol del partit.
Ha seguit quasi tot el temps igual, en bastant intensitat de part dels dos equips, però ja quasi al final del primer temps en Pere Josep ha tirat a porta i quan pareixia que el porter havia aconseguit parar el baló li ha escapat de les mans i per damunt el seu cap ha entrat a porta.
Se’n va al descans en una bona sensació amb un 2-0 pareix que es pot tenir un respir.
La segona part ha estat totalment diferent, un Inter Manacor plegat a la defensa, han aconseguit que el Porreres no arribàs a fer cap gol malgrat que ho han intentat de totes les maneres i destacar que aquí sí que en Toni Peña el porter de l’Inter ha hagut de fer un parell de paradetes. Inclús un gol en fora joc que l’àrbitre ha pitat bo , però que quan ho ha analitzat tranquil·lament ha donat per dolent. I així en un contraatac En Pau ha agafat el baló i l’ha portat a gol . S’ha arribat el final del partit en un gran 3-0. Destacar la gran feina que ha fet l’equip visitant on en tot moment ha jugat intensament.

La  setmana que ve hi haurà un gran derbi. L’Inter visita al Petra, s’espera un gran partit.
Alineacions:
Inter Manacor: Toni Peña, Pere M Morla, Mateu Mut, Miquel Febrer, Marc Sánchez, Jordi Ramis, Pere Gomáriz, Pere J Martorell, Jaume Barceló, Miguel A Álvarez i Miquel Cladera.Substitucions: Bartolomé Rotger per Jaume Barceló (min.75), Pere Santandreu per Pere Gomáriz (min.84), Pablo Vadell per Pere J Martorell (min.84) i Josep García per Miquel Febrer (min.90)Porreres: Alejandro Coll, Manuel Cruz, Joan D Osorio, Jaume Servera, Pere Mascaro, Climent Noguera, Ismael Quiroga, Rafel Ferra, Francisco Campins, Manuel Rodríguez i Miguel Ángel.Substitucions: Adrián Garrido per Francisco Campins (min.46), Joan Sanso per Ismael Quiroga (min.62), Vicenc Mari per Manuel Cruz (min.62), Bartomeu Meliá per Jaume Servera (min.82) i Alejandro Fernández per Rafel Ferra (min.82)

Gols: 1-0 Pere M Morla (min 33), 2-0 Pere J Martorell (min 36) i 3-0 Pablo Vadell (min 88)

Àrbitre: Yago Corbelle Huelin. assistit per Gerard Gómez Comas i Pep Toni Gari Coll.

Targetes: Miguel A Alvarez (groga, min 4), Miquel Febrer (groga, min 9), Luis Miguel (groga, min 59), Pere Gomáriz (groga, min 73), Jaume Barceló (groga, min 74), Sebastia Ginard (groga, min 76) i Marc Sánchez (groga, min 89) per a l’Inter Manacor. Rafel Ferra (groga, min 58), Miguel Antonio (vermella, min 65) i Jaume Servera (groga, min 71) per al Porreres

Deja una respuesta