Alineacions:

Constància: Bartolomé A PocoviMateo GarciasMiguel Buades, Nicolas Baleani Springolo, José A GálvezAgustín GiaquintoJuan A Suasi, Jaume Estrany, Sergi Batle, Cessar Ruiz i Saul Diaz.

Substitucions: Gregorio Julián per Sergi Batle (min.60), Alberto Pareja per Cessar Ruiz (min.60), Daniel Domínguez per Jaume Estrany (min.75), Sergio Campoy per Agustín Giaquinto (min.75) i Tomas Sánchez per José A Gálvez (min.90)

Manacor: Aaron A Gómez, Xavier Bauza, Sergi Vecina, Fernando Albert, Joan Mari, Joan Roig, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Francisco Gari, Onofre Riera i Rodrigo Pascual.

Substitucions: Sebastia Sastre per Francisco Gari (min.54), Miquel Ginard per Gabriel Gili (min.83), Rafel Magro per Joan Mari (min.83) i Bartolomé Sancho per Rodrigo Pascual (min.83)

Gols: 0-1 Joan Roig (min 43), 1-1 Agustín Giaquinto (min 52), 2-1 Alberto Pareja (min 62), 3-1 Sergio Campoy (min 83) i 3-2 Nicolás Rubio (min 90)

Àrbitre: Isaac Gutiérrez Rodríguez. assistit per Federico Javier Saiz Villares i Adrián Corbelle Huelin.

Targetes: Mateo Garcias (groga, min 8), Nicolás Baleani (groga, min 41), Miguel Buades (groga, min 70), Nicolás Baleani (groga, min 88) i Gregorio Julián (groga, min 90) per al Constància. Fernando Albert (groga, min 30), Francisco Gari (groga, min 33), Sebastia Sastre (groga, min 81), Nicolás Rubio (groga, min 82) i Miquel Ginard (vermella, min 90) per al Manacor.

Partit dels quals fan afició, amb la salsa dels gols i espectacle sobre el terreny de joc, entre dos grans equips que així ho han deixat plasmat sobre la gespa del Municipal d’Inca, amb uns primers minuts d’inici amb lleuger domini del Constància, però sense arribar a inquietar la meta defensada per Aaron, el Manacor a poc a poc li va anar agafant el pols al partit i va disposar de les millors ocasions d’aquesta primera meitat, amb dues de molt clares la primera de Joan Roig «Morret» que només en boca de gol la va enviar al travesser, perquè després després d’una bona jugada de Biel Gili amb tret final, en el rebutgi Rodri no arriba per molt poc, arribant-se al descans amb les taules en el marcador 0-0.

La segona part pas de tot, el Constància milloro bastant sobretot en atac i el Manacor va seguir al seu, jugant bé al futbol que és el que millor sap fer, minut 52 entrada per banda de Melero centro a l’interior de l’àrea i Giaquinto posa per davant al seu equip amb el 1-0, el Manacor no es va ensorrar pel gol encaixat i va establir la igualada per mediació de Roig 1-1, però de nou Melero una altra vegada per banda, centre mesurat a l’interior de l’àrea perquè Pareja tornés posar per davant al seu equip amb el 2-1, després arribo la jugada increïble del partit, el col·legiat assenyala penal per enderrocament de Roig a l’interior de l’àrea, Nico agafa la pilota per al llançament, però el col·legiat a instàncies del seu jutge de línia ho anul·la tot, davant l’estranyesa dels presents que no donaven crèdit a l’ocorregut, passant-se del possible 2-2 al 3-1 que pràcticament deixava el partit vist per a sentència, amb un golàs de Sergio Campoy que la clavo des de la seva casa, un marcador que per a res es mereixia el Manacor per l’inflat del resultat, sense desmerèixer per a res al Constància perquè possiblement vaq realitzar la seva millor trobada, el Manacor va continuar jugant en contra del marcador i Nico en el descompte va posar el 3-2 final, en definitiva gran resultat per al Constància on el seu millor jugador va ser Melero, davant un bon Manacor el qual malgrat la derrota, els seus jugadors ho van donar tot sobre el terreny de joc.

Deja una respuesta