Avui,  dia 3 de Novembre, és un dia molt trist, molt trist per tot l’equip que forma l’Inter Manacor, ja que els ha deixat el seu president, en Sion Febrer, un home dedicat a la seva família i als seus compromisos i un gran aficionat al futbol.
La trista notícia ha consternat a tots els que han tingut el gust de conèixer a nen Sion.
Un president que ha aconseguit que tot un equip de gent jove li tengui un gran respecte, estimació i admiració. Un home que ha estat a les dures i a les madures i sempre ha confiat en el seu estimat Inter Manacor.
En Sion un home valent i lluitador que ens deixa, però que el recordarem sempre com l’home que mai es va donar per vençut i  que ha estat un gran exemple per  a tots.
Sempre t’estimarem Sion i estaràs entre nosaltres.
NOTA DE CONDOL DE 7SETMANARI A LA FAMILIA DE SION FEBRER
Des de la redacció de 7Setmanari també volem fer arribar el nostre més sincer condol a tota la seva família, esposa, Maria Rosa i fills, Miquel i Maria. Així com a la resta de familiars i amics. Descansi en pau.

Deja una respuesta