Aquesta setmana s’ha estrenat l’equip de la lliga AIDEB a Na Capellera amb victòria (74-72) davant un dels equips AIDEB d’Algaida, el Falconer Bàsquet: Partit molt disputat on es va saber controlar l’experiència basquetbolística del visitant per guanyar-la a força de robos i contraatacs. Després d’un tercer quart molt negatiu pels del Zona 5, es va sabre recompondre i forçar una pròrroga la qual li va donar la victòria.

Les júniors també van aconseguir la victòria la pisa de La Salle de Palma: Molt bon partit jugat per les nostres juniors, sabent en tot moment el que havien de fer, sense abaixar els braços i imposant la intensitat en el jo. Primera part igualada, neutralitzant les possibles distàncies en el marcador i ben situades defensivament.
A la segona part, s’ha aguantat la sortida de La Salle amb alternances per davant del marcador d’ambdós equips, arribant a un final molt ajustat on s’ha decantat pel costat del Zona 5.
Una altra passa de cara aconseguir l’objectiu. A seguir fent feina.

Recordam que des del Club Bàsquet Zona 5 seguim fent feina amb l’escola de bàsquet gratuïta! Si vols més informació contacta amb nosaltres.

Deja una respuesta