GRAN VICTÒRIA DELS SÈNIORS CÀRNIQUES SUNYER DAVANT EL SON SERVERA

El nostre equip sènior de categoria balear va vèncer amb claretat per 84 a 56 al Son Servera al derbi comarcal jugat a La Salle. Ja des de l’inici del partit els nostres jugadors portaren la inicativa en el joc i en el marcador i, quart a quart, varen anar ampliant l’avantatge que els permeté aconseguir la primera victòria oficial de la temporada.

GRAN JORNADA PELS JÚNIORS RT. ES PARC I ELS JÚNIORS LABORATORI22

Els dos equips júniors de categoria masculina del Club aconseguiren guanyar els seus respectius partits. El júnior de promoció a lliga interilles va vèncer en un partit que es complicà al final al U.E. Llosetina per 65 a 69. Per la seva banda, els júniors entrenats per en Matu Cortès, venceren als companys del CB Porto Cristo per 21 a 88 en un bon partit de tot l’equip.

Per la seva banda, les júniors RT. EL PINO es varen veure superades per les jugadores del Ciutat d’Inca, 34 a 61, en un partit marcat per un mal tercer període.

L’INFANTIL FEMENÍ SONSÒNIA CENTRE AUDITIU JUGÀ CONTRA EL SANTA MARIA

Les nostres infantils perderen a casa davant el Santa Maria per un tanteig de 16 a 66. Les nostres jugadores no tingueren la concentració i l’encert necessari per fer front a un gran rival. Tot i la derrota estam convençuts que en poc temps la millora de l’equip serà gran.

MOLT BON DEBUT DELS PREMINIS PARERA ARQUITECTES A LA LLIGA

Els nostre equip premini masculí debutà a casa en partit oficial davant els companys de Son Servera. Un partit que significa l’inici de temporada per un grup de nins que mostren una gran il.lusió en cada entrenament. Els nostres joves jugadors ho feren molt bé i feren disfrutar de valent al públic assistent a La Salle. Per la seva banda, les nines del premini AIXAM hauran d’esperar per debutar ja que el seu partit va ser suspès.

Els minis BICICLETES CALDENTEY guanyaren dins Hispània per 48 a 78 i, dos dies després, foren superats pel Bahía a casa per 46 a 87. Els minis D5 SPORT SHOP varen guanyar als St. Mònica per 59 a 46 i els minis vermell varen caure dins Sa Pobla 53 a 38 fent un partit de molt de mèrit i mostrant una millora respecte la setmana anterior.

NA JÚLIA AGUIAR, NA MARIA DEL MAR ORDINAL I NA Mª ANTÒNIA VADELL CONVOCADES AMB LES PRESELECCIONS BALEARS DE BÀSQUET

Na Júlia i na Maria del Mar foren convocades per participar en la concentració infantil de la preselecció balear mentre que na Maria Antònia Vadell va ser seleccionada per formar part de la preselecció balear cadet. Una gran oportunitat d’aprenentatge i de formació per a les nostres joves jugadores. Des d’aquí també feleicitam a n’Aina Pérez i a na Maria Llodrà, formades al nostre Club, que també formen part de la preseleccció cadet.

Deja una respuesta