El ConectaBalear aconsegueix que els tres punts es quedin a casa en una trobada on els tres primers sets han estat molt renyits. Els homes de Molada han iniciat el partit amb lleugeres fallades en recepció que, a poc a poc, s’han anat solucionant. En l’equador del partit l’equip gallec s’ha mostrat més descentrat sense poder fer front als encertats serveis directes de Vanole (23 punts), Filter (17) i Méndez (10). Un partit intens on l’equip manacorí ha tirat d’efectivitat vencent a un rival directe 3-1 i aconseguint un parcial de 7 punts. Una victòria molt important per al seu ascens en la taula alta de la classificació.

Primer set que s’inicia amb un parcial de 5 punts 11-6 a favor dels locals marcat pel seu bon servei dificultant la defensa del Boiro. Primer temps mort del tècnic gallec per a intentar frenar la ratxa manacorina en sumar tan sols dos punts dels sis recopilats, que han estat degut a errors de l’equip local. El ConectaBalear manté el ritme distanciant-se de 6 punts 15-9 que és recuperat amb un parcial de 5 gràcies als bloquejos de Mario Iglesias i José Carlos Romero igualant el marcador 17-17. L’equip local aconsegueix tres punts seguits 20-17 el que provoca el segon temps mort de l’equip gallec. A punt de finalitzar 23-21 el tècnic manacorí sol·licita el primer temps mort que resulta efectiu 25-21. Un final de set marcat per la polèmica jugada del cubà Romero per invasió del camp contrari.

Segona manga amb la mateixa plantilla inicial en tots dos equips. Joc igualat 3-3 que es decanta a favor de l’equip gallec amb un parcial de 3 punts amb Benavidez al servei 3-6 i que s’amplia a cinc 7-12. L’equip manacorí continua cometent errors sense acabar de ficar-se en el joc i fer front al Rotogal. Màxima diferència fins al moment 10-16 que provoca el temps mort de l’equip local. La distància s’amplia a set i és trencada amb una rematada de Caetano Filter 12-17. Segon temps mort de Molada davant el bloqueig del cubà Romer que posiciona el marcador 16-22. El ConectaBalear es mostra més efectiu en defensa i el tècnic gallec sol·licita el primer temps mort 18-22. L’equip local retalla distàncies amb un servei directe de Filter 21-23 i es produeix el segon temps mort dels visitants que serveix per a sentenciar la segona part 22-25.

Tercer set que s’inicia molt igual. Lleuger domini de l’equip local amb bon bloqueig de Sergio Ramírez i un Thiago Vanole encertat en atac 9-7. Dos block-out i un servei directe permeten al ConectaBalear enlairar-se del marcador 13-9 i provoquen el primer temps mort de l’equip gallec. El màxim avantatge fins al moment 17-11 arriba amb el segon temps mort de Benavidez que s’àmplia a set punts 21-14. Els locals continuen amb lleugers errors en recepció i Molada sol·licita temps mort. El servei directe de Romero resulta fallit i tanca la tercera manga 25-18.

Quarta part amb encertats serveis del brasiler Vanole 5-1 i problemes en defensa dels visitants produeixen el primer temps mort del tècnic gallec. Valter Dóna Cruz recepciona adequadament i arriba la màxima diferència 6-1. L’equip local fa ús del seu bon bloqueig i manté el marcador 13-8. El Boiro no acaba d’enganxar-se al joc amb errors en recepció i el seu tècnic sol·licita el segon temps mort 18-14. L’equip manacorí puja a set la diferència amb dos serveis directes de Raymond Barsemian i Caetano Filter 23-16. El bon tàndem de Vanole i Dóna Cruz donen la victòria al seu equip 25-17.

Dissabte que ve 06 de setembre tindrà lloc el derbi mallorquí on el Feníe Energia CV Palma rebrà en la seva seu al ConectaBalear CV Manacor. El partit tindrà lloc a les 19.00 hores a Son Moix.

FITXA TÈCNICA:

CONECTABALEAR CV MANACOR – ROTOGAL BOIRO VB: 3-1

PARCIALS: 1-0 (25-21), 1-1 (22-25), 2-1 (25-18), 3-1 (25-17)

ALINEACIONS:

CONECTABALEAR CV MANACOR: Vanole T, Méndez V., Filter C., Barsemian R., Dóna Cruz V., Ramírez S., Piris T (L). També van jugar: Gallec M., Chourio A.

ROTOGAL BOIRO VB: Alves A (L)., Benavidez F., Bitar G., Romero JC, Iglesias M., Del Carmen G., Levandoski R. També van jugar: Martínez I., Nieto P.

COL·LEGIATS: Ainoha Saiz Goyenechea i Dt.. de les Ones Rodríguez Machín

Deja una respuesta