Alineacions:

Manacor: Jaume Ferrer, Sergi Vecina, Fernando Albert, Joan Mari, Joan Roig, Nicolás Rubio, Gabriel Gili, Daniel Codina, Francisco Gari, Rodrigo Pascual Cuenca i Miquel Ginard.

Substitucions: Bartolomé Sancho per Joan Mari (min.65), Rafel Magro per (min.65), Onofre Riera per Francisco Gari (min.76), Antoni Xavier per Fernando Albert (min.76) i Xavier Bauza per Joan Roig (min.76)

Inter Eivissa: Javier Cabeza, Tomas Agustín, Damián Ariel, Carlos Moreno, Facundo Andrés, Adrián Luna, Juan Cruz, Paulino Varietti, Alejandro Jorge, Bautista Martin i Jaime Retamal.

Substitucions: Luis Carlos per Jaime Retamal (min.30), Cessés Barbati per Paulino Varietti (min.45), Lautaro Ezequiel per Bautista Martin (min.70), Valentín Alberto per Alejandro Jorge (min.78) i Marc Tur per Adrián Luna (min.78)

Gols: 1-0 Joan Roig (min 4), 2-0 Rodrigo Pascual (min 30), 3-0 Joan Roig (min 44) i 3-1 Luis Carlos (min 86)

Àrbitre: Juan Vega Martin. assistit per Marc Monserrat Juan i Daniel Marín Cano.

Targetes: Sergi Vecina (groga, min 85) per al Manacor. Juan Cruz (groga, min 9), Carlos Moreno (groga, min 26), Carlos Moreno (groga, min 37), Carlos Alberto (groga, min 50) i Juan Cruz (groga, min 74) per a l’Inter Eivissa.

El CD Manacor va aconseguir la victòria i sumo els tres punts en joc davant l’equip Pitiuso de l’Inter Eivissa, amb un molt bon arbitratge de Juan Vega Martin ben assistit per Marc Monserrat juan i Daniel Marín Cano.

Partit on el CD Manacor de Jaime Mut no volia sorpreses, perquè el seu rival vènia de guanyar el seu partit a casa i es presentava amb la moral alta, l’equip va sortir convençut de la victòria i sumar els tres punts en joc, no podent començar millor, perquè Joan Roig “Morret” obria la llauna en el minut 4 de partit 1-0, amb domini absolut del Manacor arribo el 2-0, per mediació de Rodri, el Manacor volia mes i no sota el llistó , arribant-se al minut 44 amb de nou de protagonista Joan Roig “Morret” tancant el partit amb el seu doblet particular 3-0 i als vestuaris.

La segona part unida a la primera el Manacor va disposar d’ocasions per a aconseguir una golejada de escandalo, però la pilota no va voler entrar, amb un Inter Eivissa que, malgrat veure’s per sota en el marcador, retallo distàncies amb el 3-1 després del llançament des dels 11 metres de Carpio, en definitiva victòria mes que merescuda del Manacor que va ser molt superior al seu rival des del xiulet inicial, on el millor va ser el trident en atac Roig, Rodri i Nico el qual malgrat no mullar va estar en totes, també destacar el treball sempre gris en zona defensiva perquè mai es veu de Sergi Vecina que va tornar a l’equip titular i va ser el Líder de la defensa que l’equip necessitava, per la seva part l’Inter Eivissa li penalitzo encaixar el gol tan ràpid i no va donar per a mes, encara així no va baixar els braços i  va maquillar el marcador amb un gol

Deja una respuesta