ELS QUATRE ESQUIPS MINI DEL BÀSQUET MANACOR DEBUTEN A LES SEVES RESPECTIVES LLIGUES

El mini femení INNOVATEC SECURITY va debutar a casa de La Salle de Palma un rival molt superior a les nostres nines i a on l’equip competí al màxim de les seves possibilitats. En categoria masculina, els minis BICICLETES CALDENTEY jugaren contra el Consell. Els nostres nins feren un gran partit amb errades pròpies de l’edat i competiren molt bé contra un rival físicament superior. Els minis D5 SPORT SHOP varen debutar a casa de l’Esporles realitzant un gran partit i posant en pràctica allò treballat en els entrenaments. Finalment, el mini masculí vermell va debutar a casa contra el Sant Francesc Llops. L’equip anà de menys a més durant el partit i acabà el matx amb la sensació que hi ha un gran marge de millora.

LES INFANTILS FORN CA’N TÒFOL VENCEREN A LA SALLE DE PALMA EN UN PARTIT MOLT EMOCIONANT

Les nostres infantils de promoció a grup especial venceren per 68 a 54 enun competit i emocionant partit entre dos gran equips. Un gran inici de les nostres permeté iniciar el partit de la millor manera i competir a un gran nivell durant els quaranta minuts. Per la seva banda, les nines de l’infantil BUFETE PERELLÓ venceren molt clarament al Sineu 58 a 8 en un partit que serví per millorar en aspectes que es traballen en els entrenaments. En masculí, els infantils vermell guanyaren a Consell per 71 a 21, realitzant un gran encontre de principi a fi. Els infantils OFI-ILLA varen caure davant un gran Andratx per 83 a 51. L’equip anà sempre a remolc del contrari i mancà més esforç i més ganes de competir al màxim.

LES CADETS CRONOMOTOR I ELS CADETS CREUERS ILLA BALEAR VENCEREN DE MANERA MOLT CLARA ELS SEUS PARTITS

Les nines del cadet Cronomotor venceren per 79 a 17 a Agora Portals en un partit a on les nostres foren molt superiors. Els cadets Creuers Illa Balear també venceren molt fàcilment a Consell per una diferència molt gran, 48 a 107 en un gran partit dels nostres nins. Les cadets RT. ES CRUCE perderen a casa danat el Bahía en un partit a on les nostres posaren massa facilitats a les rivals.

El cadets RT. XINXERAM perderen davant La Salle de Palma per 35 a 55 i el cadet BOTIGA SENYORETS també perdé a casa del Bahía per 61 a 47.

En categoria júnior, les nines del RT. DEL PINO segueixen amb una bona dinàmica i venceren a l’Hispania per un ajustat 48 a 41. Les nostres nines tanien una clara avantatge en el marcador però l’equip rival va pitjar fins el darrer minut. Per la seva banda, els júnior LABORATORI22 varen caure davant el Sant Josep per 62 a 41 i els júnior RT. ES PARC varen perdre a casa del Santa Mònica per un marcador més abultat del que es mereixien per la tasca feta, 79 a 43.

LES SÉNIORS BENZINERES FEBRER MARTÍ SEGUEIXEN IMBATUDES I ELS SÉNIORS CÀRNIQUES SUNYER FOREN SUPERATS PER EL CIUTAT D’INCA

El nostre sènior femení aconseguí la cuarta victòria de la temporada, quatre de quatre, davant el Felanitx i segueixen al capdavant del seu grup de lliga. Per la seva banda, els nostres séniors perderen dins Inca en un partit on el rival fou més intens durant més part del partit i a on mancà una mica més de concentració. Tot i això l’equip competí fins els darrers cinc minuts i té un gran potencial que aviat segur que es mostrarà dins la pista de bàsquet.

Deja una respuesta