Aquest diumenge horabaixa tenia lloc un accident greu a la carretera de Porto Cristo, al qual s’han enregistrat tres ferits greus.
L’accident es va produir en un tram recte de la via quan  un cotxe que circulava en direcció a  Porto Cristo ha passat al carril contrari i ha xocat frontalment amb un altre vehicle que es dirigia a Manacor.El Jeep que es dirigia a Manacor va travessar la barrera de seguretat i  va precipitar-se per un desnivell d’uns quants metres fins a quedar bolcat en la cuneta. Al lloc de l’accident es varen personar
els equips d’emergències, a més de nombroses dotacions de Bombers de Mallorca i tres ambulàncies. El conductor del Renault, de nacionalitat equatoriana, varen quedar atrapats a l’interior del seu vehicle. Els altres dos ferits del han resultat ferits de gravetat.

La carretera continuà tallada al trànsit envoltant d’una hora a causa de la presència en la via dels nombrosos vehicles d’emergències que es trobaven treballant en la zona.

Davant les retencions quilomètriques que es varen produir, nombrosos conductors varen donar la volta i canviar de sentit.

Deja una respuesta