El proper diumenge, 24 d’octubre, és el DIA DE LES BIBLIOTEQUES, i enguany, que ja ho podem celebrar, ho hem fet amb el que més ens agrada … contant contes i fent tallers, amb els nostres usuaris.
Na Margalida Amengual ha arribat amb la seva maleta carregada d’històries meravelloses i ens ha fet passat unes estones d’allò més divertides. Amb ella hem descobert de què fa gust la lluna, ens ha contat la història de l’increïble nen menjallibres, també ens ha parlat del llibre Super Germans, d’una escriptora mallorquina i, finalment ens ha assegurat que les princeses també es tiren pets…
La Direcció General del Llibre i Foment de la Lectura, a través de la Subdirecció General de Coordinació Bibliotecària, impulsa la celebració del Dia de les Biblioteques, aquest 24 d’octubre de 2021.
L’edició d’aquest any, sota el lema «Biblioteques: llegir, aprendre, descobrir» se centra a destacar el paper de les biblioteques de diferent tipologia com a espais lliures, diversos i oberts per a l’accés a la cultura i el coneixement, a partir de la lectura i del conjunt de recursos que permeten l’aprenentatge i possibiliten la descoberta d’altres idees, altres persones, altres cultures i altres mons.

Deja una respuesta