El proper diumenge dia 31 d’octubre a les 20 hores comença la temporada musical a S’Agrícola i ho faran amb un concert de música clàssica amb l’actuació del duet Sosnowska-Garcías format per Zuzanna Sosnowska al violoncel i Magí Garcías al piano.

El duet Sosnowska-Garcías es forma a la Universitat Franz Liszt de Weimar, Alemanya i rep ensenyances de mestres com W. E. Schmidt, J. P. Maintz, T. Steinhöffel o F. Arias. L’any 2019 rep el 1er premi ex-aequo de la Salieri-Zinetti Chamber Musica International Competition. Han actuat a diversos indrets d’Europa: Madrid, Verona, Màntua, Torino, Byalstock, Weimar, Annaberg, Mallorca, Vic, etc. 

L’any 2018 participen en la gravació “Abans que t’adormis – Sergio Ramis In Memoriam”, un disc de música contemporània amb obres del compositor desaparegut S. Ramis editat per Blau-Discmedi. L’any 2020 són seleccionats pel Quartet Casals per actuar a les Jornades Professionals de Música de Cambra de Vic, a l’auditori de l’Atlàntida. Al concert de diumenge tocaran peces de Beethoven, Boulanger, Laks i Castelnuovo-Tedesco.

Deja una respuesta